30 / 04 / 2024

Sky Tree

Sky Tree

Dünyanın en yüksek kulesi Sky Tree, Japonya'nın başkenti Tokyo'da açıldı

Dünya'nın en yüksek olan Sky Tree Tokya'da açıldı!

Dünyanın en yüksek kulesi, Japonya'nın başkenti Tokyo'da açıldı.Açılış gününde 634 metre yüksekliğindeki Sky Tree'yi yaklaşık 8 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyo

Sky Bahçeşehir'de lansmana özel 369 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Lansmana özel fiyat ve ödeme koşullarının uygulandığı Sky Bahçeşehir'de daire fiyatları 369 bin TL 'den başlıyor. Proje kapsamında yüzde 5 oranında peşinatla ödemeler yapılıyor.

Regnum Sky Tower Ankara'nın en yüksek ofis kulesi oluyor!

BAŞKENTTE "Mutlu Ofis" konseptinin ilk örneği olarak hayata geçirilen Regnum Sky Tower, çalışanlar arasında efsane haline gelen Google'un California'daki yerleşkesini aratmayacak sosyal donatılara sahip olacak.

Sky Tower Hotel 110 milyon TL ciro hedefliyor!

DÜZCE Akçakoca'da 69 milyon dolarlık yatırımla 5 yıldızlı Sky Tower Hotel'i inşa eden E7 Grup, otelin konseptini 'devre tatil' ve 'helal'e çevirdi..

Ankara'nın ilk mutlu ofis konsepti Regnum Sky Tower'da!

Regnum Sky Tower'ın ortaklarından Murat Özcan: “Günümüzde çalışma saatleri uzadı. Regnum Sky Tower’da çalışacaklar için ofisi eğlenceli, yaratıcı ilham verici bir yaşam merkezi haline getireceğiz” dedi..

Sky Bahçeşehir'de fiyatlar 369 bin TL’den başlıyor!

Sky Bahçeşehir Konutları toplam 194 konuttan meydana geliyor. 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar seçenekler bulunan proje Zemin+11 katlı 4 blok halinde yükseliyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel'de Devr-i Tatil fırsatı!

Günümüz tatil ihtiyaçlarına cevap vermekte zorlanan devre mülk sisteminin yerine ‘Devr-i Tatil’ projesini geliştiren Sky Tower Hotel E7 Grup imzası taşıyor.Akçakoca Sky Tower Hotel'de 6 yıl Devr-i Tatil fırsatı sunuluyor.

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil projesinde fiyatlar 6 bin TL’den başlıyor!

Akçakoca’da yer alan ve 69 milyon dolarlık yatırım değeriyle Karadeniz’in en büyük turizm tesisi konumunda bulunan Sky Tower Hotel, “Devr-i Tatil” adını verdiği projesi ile çok erken rezervasyon fırsatlarını tatil severlere sunuyor.

Sky Bahçeşehir'de ilk 40 daireye 1.000 talep geldi!

Sinan Gayrimenkul’ün "Ailenizi Göklere Taşıyın'' sloganıyla hayata geçirdiği Sky Bahçeşehir Projesi’nde lansman fiyatları belli oldu. Ocak’ta ilk 40 daire için ön talep toplanan Proje’ye bin adet talep geldi.

Sky Tower Otel 5 Şubat'ta Devr-i Tatil sistemini anlatacak!

7 Grup, Akçakoca’da yer alan beş yıldızlı oteli Sky Tower’da 110 milyon TL’lik ciro hedefi ile hayata geçirdiği “Devr-i Tatil” sisteminin detaylarını 5 Şubat'ta anlatacak.

Sky Bahçeşehir Evleri fiyat!

Toplam 13 bin 53 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Sky Bahçeşehir Konutları'nda satış süreci başladı. Proje Sinan Gayrimenkul imzası ile yükseliyor. İşte Sky Bahçeşehir Evleri fiyat listesi...

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesi!

Ön talep süreci sona eren Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesi toplam 194 adet konuttan meydana geliyor. İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen projenin satışları başladı.

Sky Bahçeşehir Evleri nerede?

Dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 700 TL'den başlangıç gösteren Sky Bahçehir Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan daire tipleri bulunuyor. Peki Sky Bahçeşehir Evleri nerede?

Sky Bahçeşehir fiyatları!

Tem Otoyolu’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Sky Bahçeşehir Evleri'nde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje 4 blok halinde inşa ediliyor. İşte Sky Bahçeşehir fiyatları...

Sky Tree Haberi

Sky Tree

634 metre yüksekliğindeki Sky Tree kentin en önemli turistik mekânlarından biri oldu. Dünyanın en yüksek kulesi olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Sky Tree, bu unvanı Çin'deki 600 metre yüksekliğindeki Canton kulesinden devraldı. Dünyanın en yüksek binası ise Dubai'de yer alıyor. 828 metre yüksekliğindeki Burç Halife gökdeleninde 160'ı kullanılabilir 165 kat...