05 / 05 / 2024

Skyland İstanbul kampanyası

Skyland İstanbul kampanyası

Skyland İstanbul Teras Evler satılık daire fiyatları 474 bin TL'den başlıyor. Peşinatsız veya vade farksız ödeme seçeneği sunan projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Skyland İstanbul’dan rezidans sahibi olanlara 1 yıl kira garantisi!

Eroğlu Gayrimenkul, kamu bankalarınca başlatılan konut kampanyası kampanyasına, imza projesi Skyland İstanbul ile katılıyor. Kampanya kapsamında sıfır peşinat ve 180 aya kadar 0,64 faiz oranı ile ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanyadan faydalanabiliyor.

Skyland İstanbul’dan bahar kampanyası!

Eroğlu Yapı Skyland İstanbul'da rezidans ve ofis sahibi olmak isteyenlere cazip yatırım fırsatlarını duyurdu. Yeni kampanya döneminde sıfır peşinat ve düşük faizli alternatif ödeme planları yatırımcılara sunuluyor.

Skyland İstanbul’da yılsonu kampanyası!

Eroğlu Yapı tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul’da rezidanslar, 0.98 faizli 120 ay 5.300 TL taksit seçeneği ile, ofisler ise 2.50 faizli 60 ay 9.700 TL taksitle İstanbul’un merkezinde en cazip yatırım teklifi sunulıyor. 

Skyland İstanbul’da peşinde yüzde 20 indirim!

Skyland İstanbul’da peşinde yüzde 20 İndirim kampanyası başlıyor. Eroğlu Gayrimenkul, kamudan gelen KDV ve tapu harcı indirimine destek verdi. 

Skyland İstanbul'da bahar kampanyası! 4 bin 400 TL taksitle!

Yüzde 83'ü satılan Skyland İstanbul'da kalan daireler için satışlar hızla devam ediyor. Skyland İstanbul’da faizsiz 84 ay 4 bin 400 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor..

Eroğlu Skyland İstanbul’da bahar kampanyası!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Skyland İstanbul’da rezidanslar, faizsiz 84 ay 4 bin 400 TL taksitle, ofisler ise faizsiz 60 ay 8 bin 800 TL taksit seçeneği ile İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatı sunuyor. 

Skyland İstanbul Şubat kampanyası 2018!

Seyrantepe Skyland İstanbul Şubat kampanyası 2018 ile 120 ay 3 bin 800 TL taksitli ve 0 peşinat imkanı sunuluyor.

Skyland İstanbul konut ve ofis ödeme kampanyası!

Skyland İstanbul'da kısa bir süre için geçerli olacak kampanya dahilinde aylık taksitler konutlarda 3 bin 800 TL'den, ofislerde 8 bin 500 TL'den başlıyor..

Eroğlu Gayrimenkul konut kampanyasına 3 projesiyle katıldı!

Eroğlu Gayrimenkul, ‘20 yıl vadeli ve düşük faizli konut kredisi’ kampanyasına Skyland İstanbul, Harmony Towers ve Merter Platform projesiyle katılıyor.

Eroğlu Skyland İstanbul Rezidans ödeme kampanyası!

Eroğlu Skyland İstanbul Rezidans ödeme kampanyası için son 4 gün kaldı. Skyland İstanbul Rezidans'ta fiyatlar 692 bin liradan başlıyor...

Skyland İstanbul'da ödeme kampanyası için son 2 hafta!

Skyland İstanbul'da ödeme kampanyası için son 2 hafta kaldı. Skyland İstanbul projesinde fiyatlar 692 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Eroğlu Gayrimenkul 4 projesiyle GYODER kampanyasına dahil oldu!

GYODER’in konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

Eroğlu Gayrimenkul, GYODER kampanyasına destek oluyor!

GYODER’in başarısız darbe girişiminden gayrimenkul sektörünün etkilenmemesi için başlattığı konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

Skyland İstanbul kampanyası Haberi

Skyland İstanbul kampanyası

Skyland İstanbul Teras Evler satılık konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje 3 kule halinde inşa ediliyor. 


İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirilen Skyland İstanbul Residence'de vade farksız ya da peşinatsız ödeme yapılabiliyor. Projede 930 adet daire yer alıyor. 


Seyrantepe Skyland İstanbul'da dairelerin alanları 52 metrekare ile 322 metrekare arasında değişiyor. Proje 46 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Skyland İstanbul Teras Evler satılık konut fiyatları 474 bin TL'den başlıyor. Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan projenin Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Skyland İstanbul Rezidans'ta oyun parkı, SPA, açık ve kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, fsauna, hamam, restoran ve cafeler, concierge hizmeti, otopark, basketbol sahası, masa tenisi, tenis kortu,...