28 / 04 / 2024

Skyland İstanbul ne zaman teslim edilecek

Skyland İstanbul ne zaman teslim edilecek

İstanbul’un benzersiz mimari yapıları arasında yerini almaya hazırlanan Skyland İstanbul, rezidans ve ofisleri için, banka veya şirket kredisi avantajıyla kişiye özel ödeme planı fırsatı sunuyor.

Skyland İstanbul'da fiyat artışından önce son 2 gün!

Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Skyland İstanbul projesinde fiyatlar 22 Haziran tarihinde güncellenecek. Fiyat artışından önce son 2 gün olan proje, 46 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Skyland İstanbul yatırımcısına yüzde 30 prim kazandırdı!

Eroğlu Gayrimenkul’ün Skyland İstanbul projesi büyük ilgi görüyor. Rezidans, ofis, AVM ve otelin yer aldığı projede konut bloğunun 10 ay gibi kısa bir sürede % 40’ı satılırken, yatırımcısına da %30 prim kazandırdı...

Skyland İstanbul taksitleri ne kadar?

Skyland İstanbul taksitleri ne kadar? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje  metro istasyonunun hemen yanında yükseliyor. 

Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

46 bin metrekare alanda hayata geçirilen Skyland İstanbul Seyrantepe projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanında meydana geliyor. Peki Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Skyland Rezidans Evleri fiyatları ne kadar?

Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Skyland İstanbul Rezidans projesi 2017 yılı içerisinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Skyland Rezidans Evleri fiyatları ne kadar?

Skyland İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Seyrantepe'de Türk Telekom Arena Stadı'nın yanında yükselen Skyland İstanbul projesinde daire fiyatları 553 bin TL'den başlıyor...

Eroğlu Skyland Evleri ne zaman teslim?

Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Eroğlu Skyland Evleri 700 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Eroğlu Skyland Evleri ne zaman teslim?

Skyland İstanbul ne zaman bitecek?

Toplam 700 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen Skyland İstanbul projesi Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Skyland İstanbul ne zaman bitecek?

Skyland İstanbul teslimleri ne zaman?

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'den 4+1'e kadar değişikşiklik gösteriyor. Projede toplam 930 adet daire yer alıyor. Peki Skyland İstanbul teslimleri ne zaman?

Skyland İstanbul Teras Evler fiyatları ne kadar?

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Skyland İstanbul Teras Evler fiyatları ne kadar sorusuna 445 bin 410 TL'den başlıyor cevabı veriliyor...

Skyland İstanbul Teras Evler ne zaman satışta?

Skyland İstanbul Teras Evler ne zaman satışta sorusuna 13 Ekim Pazartesi günü cevabı veriliyor. İlk etap teslimleri Ağustos 2016 tarihinde gerçekleşecek projede ilk etap satışları devam ediyor...

Eroğlu Gayrimenkul'den Babalar Günü'ne özel 10 bin TL indirim!

Eroğlu, Skyland İstanbul, Bursa Harmony Towers, Platform Merter ve İstanbul Lounge 2 projeleri için babalar gününe özel kampanya başlattı. Eroğlu Gayrimenkul Babalar Günü kampanyası kapsamında konut satın alanlara 10 bin TL indirim uygulanıyor.

Skyland İstanbul'da yatırımcıya büyük fırsat! Yüzde 10 indirim!

Eroğlu Gayrimenkul’ün Skyland İstanbul Ofis bloğu satışa çıktığı günden itibaren Türk Lirası ile satış yapmanın avantajını yaşıyor. Skyland İstanbul Ofis bloğu, TL satışlarına devam etmenin yanında %10 indirim ve cazip ödeme koşullarıyla sunuluyor.

Temapark İstanbul ne zaman teslim? 256 bin TL'den!

Temapark İstanbul ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Halkalı Tema İstanbul Evleri projesinde daire fiyatları 256 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul adres bilgileri!

İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de Eroğlu Gayrimenkul tarafından yükselen Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul adres bilgileri ni haberimizde bulabilirsiniz. Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul karma proje olarak yükseliyor...

Skyland İstanbul ne zaman teslim edilecek Haberi

Skyland İstanbul ne zaman teslim edilecek

İstanbul’un benzersiz mimari yapıları arasında yerini almaya hazırlanan Skyland İstanbul, rezidans ve ofisleri için, banka veya şirket kredisi avantajıyla kişiye özel ödeme planı fırsatı sunuyor. Eroğlu Gayrimenkul’ün Mart 2017’de teslim edilecek en prestijli karma projesi Skyland İstanbul, kısa bir süre devam edecek kampanyası ile müşterilerine İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatı sunuyor.


Her geçen gün değeri artan yatırım fırsatı

Skyland İstanbul projesi için sunduğu ödeme kolaylıklarıyla dikkat çeken Eroğlu Gayrimenkul, son olarak kişiye özel ödeme planıyla yatırımcılarının karşısına çıkıyor.


Eroğlu Gayrimenkul, Skyland İstanbul’dan ev ya da ofis almak isteyenlerle bir araya gelerek kişiye özel ödeme planı sunuyor; ayrıca banka veya şirket kredisi ile yatırımcılarına cazip fırsatlar sunuyor.

Rezidans ve ofislerin yanı sıra ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi Hom...