29 / 04 / 2024

Skyland İstanbul'da fiyat artışından önce son 2 gün!

Skyland İstanbul'da fiyat artışından önce son 2 gün!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Skyland İstanbul

Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Skyland İstanbul projesinde fiyatlar 22 Haziran tarihinde güncellenecek. Fiyat artışından önce son 2 gün olan proje, 46 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...



Toplam 930 adet dairenin yer aldığı Skyland İstanbul nerede inşa ediliyor sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Seyrantepe deniliyor. Proje, 3 bloktan oluşuyor. 


İçerisinde; rezidans daireler, ofisler, alışveriş merkezi ve otelin yer aldığı Skyland İstanbul Seyrantepe projesi,  Eroğlu Gayrimenkul  imzası taşıyor.


Konutların alanlarının 52 ile 322 metrekare arasında değiştiği Skyland İstanbul Evleri satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Skyland İstanbul da fiyat artışından önce son 2 gün!


Aslantepe Skyland İstanbul projesi; toplantı salonu, sauna, kapalı yüzme havuzu, restoran / cafe, hamam, oyun parkı, SPA, açık yüzme havuzu, basketbol sahası, masa tenisi, yürüyüş parkuru, fitness salonu, tenis kortu gibi sosyal olanakları içerisinde barındırıyor. 


Türk Telekom Arena Stadı'nın yanında yaşama geçirilen Skyland İstanbul ne zaman teslim edilecek sorusuna 2016 yılının Ağustos ayı cevabı veriliyor. 


İstanbul Skyland iletişim:

Telefon: 0212 289 89 99

Web Adresi: www.skylandistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön