02 / 05 / 2024

Skyland İstanbul projesi aidat

Skyland İstanbul projesi aidat

Eroğlu Holding tarafından inşa edilen Skyland İstanbul projesiyle ilgili de yeni bir aidat krizi gündeme geldi. İşte projedeki yüksek aidatlarla ilgili o iddialar...

İş Bankası'ndan Türk gayrimenkul devi Çağla Grup'a iflas davası! 

İş Bankası, alacaklı olduğu gayrimenkul devi Çağla Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat AŞ'ye karşı iflas davası açtı. Çağla Grup, Skyland İstanbul projesi ile biliniyor. İşte ayrıntılar... 

Skyland İstanbul'da ofis ve rezidanslar bir arada!

Hayata geçirdiği gayrimenkul projeleri ile adından söz ettiren Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Skyland İstanbul Projesi hakkında değerlendirmede bulundu.

Skyland İstanbul’dan rezidans sahibi olanlara 1 yıl kira garantisi!

Eroğlu Gayrimenkul, kamu bankalarınca başlatılan konut kampanyası kampanyasına, imza projesi Skyland İstanbul ile katılıyor. Kampanya kapsamında sıfır peşinat ve 180 aya kadar 0,64 faiz oranı ile ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanyadan faydalanabiliyor.

Skyland İstanbul'da farklı kiralama alternatifleri sunuluyor! 

Eroğlu Gayrimenkul'ün karma projesi olan Skyland İstanbul'da, istenilen büyüklükte dizayn edilebilir ofis seçeneği ve kiralama seçenekleri sunuluyor...

Skyland İstanbul’dan yeni yıla özel kampanya!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni teknolojiler, kusursuz mimari ve konforu prestijle buluşturduğu projesi Skyland İstanbul’da yeni yıla özel kampanya sunuluyor.

Sky Residence Eroğlu daire fiyatları!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Sky Residence Eroğlu daire fiyatları 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi!

İstanbul Seyrantepe'de yükselen Skyland İstanbul projesinin suit rezidansı olan Sky Residence projesi satışa çıktı. Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Sky Residence satışa çıktı!

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul’un merkezi Seyrantepe’deki karma projesi Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence’ı bugün satışa sunuyor. Sky Residence, “0 peşinat” avantajı ile konut sahibi olmak isteyenlere 6 ay sonra kapılarını açıyor.

Eroğlu Skyland Seyrantepe daire fiyatları!

Skyland İstanbul projesi İstanbul Seyrantepe'de Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede peşinatsız 3 bin 300 TL taksitle ödeme yapılabiliyor...

Skyland Seyrantepe Rezidans 2017 fiyat listesi!

Konut, ofis, otel ve alışveriş merkezi alanlarından oluşan Skyland İstanbul projesi Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede dairelerin fiyatları minimum 594 bin TL'den başlıyor...

Seyrantepe Skyland İstanbul Eroğlu güncel ev fiyatları!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul projesi üç blok olarak yükseliyor. Projede satış fiyatları 594 bin TL'den başlıyor...

Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

46 bin metrekare alanda hayata geçirilen Skyland İstanbul Seyrantepe projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanında meydana geliyor. Peki Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Skyland İstanbul Eroğlu fiyat tablosu!

Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Skyland İstanbul Eroğlu fiyat tablosu 594 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul projesi aidat Haberi

Skyland İstanbul projesi aidat


İstanbul’daki lüks residencelerda aidat sorunu devam ediyor. Cep yakan aidatlara son örnek Eroğlu Holding imzasıyla inşa edilen Skyland İstanbul projesi oldu. Seyrantepe'de hayata geçirilen proje yeni bir aidat kriziyle gündeme geldi.

Yüksek İnşaat Mühendisi Boran Alpaslan Skyland istanbul projesinde Tesis Yönetimi geçen ay site sakinlerine gönderdiği tebligatta 8TL/m2 gibi bir aidat rakamıyla Kanyon, Metrocity, Astoria gibi residenceleri geride bırakarak rekor bir rakama imza attığını iddia etti.

Bora Alpaslan'ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde;
Sancılı bir teslim süresi yaşayan Skyland istanbul projesinde Tesis Yönetimi geçen ay site sakinlerine gönderdiği tebligatta 8TL/m2 gibi bir aidat rakamıyla kanyon, metrocity, Astoria gibi residence leri geride bırakarak rekor bir rakama imza atmış bulunuyor..

Site sakinleri konuyla ilgili yönetim den açıklama beklerken ve de hiç kimseyle henüz tesis yönetim...