29 / 04 / 2024

Skyland İstanbul satışları

Skyland İstanbul satışları

İstanbul’un merkezi Seyrantepe’de hayata geçirilen Skyland İstanbul'da yaşamın başlaması ile birlikte satış oranları yüzde 83 oldu..

Skyland İstanbul'da 0 peşinatla!

Skyland İstanbul'da 0 peşinatla ödemeler yapılıyor. 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından oluşan projede 120 ay 3 bin 800 TL taksitli ve 0 peşinat imkanı sağlanıyor.

Eroğlu Gayrimenkul 3 projeyle Cityscape Global Fuarı'na katıldı!

Eroğlu Gayrimenkul 21 - 23 Eylül 2014 tarihleri arasında, Dubai Dünya Ticaret Merkezi' nde gerçekleştirilen Cityscape Global' da dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcılarıyla buluştu...

Skyland İstanbul yatırımcının yüzünü güldürdü!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Seyrantepe 'de inşa edilen ve içinde rezidans, AVM, ofis ve uluslararası bir otel zinciri bulunan Skyland İstanbul projesinde satışlar büyük hızla sürüyor.

Skyland İstanbul satış ofisi telefon!

Skyland İstanbul satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Hemen teslim imkanı sağlanan proje İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatını değerlendirmek isteyenler için hayata geçirildi. 

Esenyurt'ta konut satışları rekor kırdı!

İstanbul’un merkezi bölgelerinde ortalama 550 bin liranın altında ev bulmak mümkün olmazken, fiyatların daha ucuz olduğu Esenyurt’ta satışlar adeta rekor kırdı.

Kartal Zer satışları ne zaman?

Kartal Zer projesinde toplamda 320 adet daire yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Peki Kartal Zer satışları ne zaman başlıyor?

Nef Basınekspres VIP satışları yarın başlıyor!

Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Basınekspres projesi İstanbul Güneşli-Basınekspres bölgesinde hayata geçiriliyor. Nef Basınekspres VIP satışları yarın başlıyor.

Norm İstanbul Konutları'nda satışlar başladı!

MSY Yapı'nın yeni projesi Norm İstanbul Konutları'nda satışlar başladı. Norm İstanbul Konutları projesinde fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor...

Ankara'da konut satışları tavan yaptı!

Ankara'da konut satışları patladı. Gayrimenkul Uzmanı Köksal Ünal, İstanbul’da hız kesen konut satışlarının Ankara’da ivmelenerek arttığına işaret etti.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'da satışların yüzde 80’i tamam!

Bu yıl 41. düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 8 – 12 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2018 satışlarının yüzde 80’i tamamlandı.

Seyrantepe Skyland İstanbul satış fiyatları 2017!

Seyrantepe Skyland İstanbul satış fiyatları 594 bin TL'den başlıyor. Skyland İstanbul projesinde aylık 3 bin 300 TL taksitle ödemeler yapılıyor...

Konut satışları bir yılda yüzde 5.7 arttı!

Türkiye genelinde konut satışları 2017 Şubat sonu itibariyle geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 5,7 artış kaydetti. Raporda 2017 Şubat sonu itibariyle geçen yıla kıyasla konut satışlarında İstanbul'da yüzde 0,2 oranında azalma görüldü.

Konut satışları Şubat'ta geriledi!

Türkiye genelinde konut satışları Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,2 oranında azaldı. Konut satışlarında, İstanbul 17 bin 783 konut satışı ile en yüksek paya sahip oldu.

Konut satışları yüzde 12.81 arttı!

Türkiye genelinde konut satışları 2017 Ocak sonu itibariyle geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 12,81 artış gösterdi. Raporda 2017 Ocak sonu itibariyle geçen yıla kıyasla konut satışlarında İstanbul'da yüzde 1,8, Ankara’da yüzde 18,6, İzmir'de yüzde 8 oranında artış yaşandığı belirtiliyor.

İzmir’de konut satışları yüzde 4.5 arttı!

Konut satışında Türkiye lideri İstanbul bu sene yüzde 3.06 ile düşüş gösterirken, İzmir’de konut satışları bu sene yüzde 4.52 artışla Türkiye ortalamasına yaklaştı.

Konut satışlarında yapılan düzenlemeye ilişkin 5 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, 684 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile konut satışlarında yapılan düzenlemeyi meclis gündemine taşıdı. Yedekci konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Skyland İstanbul satışları Haberi

Skyland İstanbul satışları

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezi Seyrantepe’de hayata geçirilen Skyland İstanbul'da teslimler başladı . Satışları hızla devam eden projenin yüzde 83’ü satılırken, rezidanslar peşinatsız 3.800.-TL, ofisler peşinatsız 8.500 TL taksit ve hemen teslim avantajları ile yatırımcılara benzersiz bir seçenek oluşturuyor.

Şehrin merkezinde ayrıcalıklı, konforlu, kaliteli ve yeşil bir hayat düşleyenlerin adresi Skyland İstanbul’da yaşamın başlaması ile birlikte satış oranları yüzde 83 oldu. Kalan konut ve ofislerin kısa sürede bitmesi beklenirken, bu ayrıcalığı kaçırmak istemeyenler için avantajlı kampanyalar sunuluyor. 

Skyland İstanbul, 120 ay 3.800.-TL taksitli ve 0 peşinat ile yatırımcıları İstanbul’un zirvesinde, üstün standartlarda bir yaşamı deneyimine davet ediyor. Skyland İstanbul’un benzersiz ofislerinden birine sahip olmak isteyenler için ise kampanya dahilinde peşinatsız ve faizsiz 8.500 TL taksit imkanı sunuluyor. Rezidans ve ofis hayatına...