13 / 05 / 2024

skymark istanbul ferko inşaat

skymark istanbul ferko inşaat

Ferko İnşaat, Levent Renault Mais arsası haberimiz üzerine arsa hakkında açıklama yaptı. Ferko İnşaat, Levent projesinde Lord Norman Foster imzalı Skymark projesini yürüteceklerini belirtti. Projenin adı henüz netleşmedi...

Wind of İstanbul, Ferko Signature'da!

Wind of İstanbul Ferko Signature’da… Medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol’un Wind of İstanbul eseri, Contemporary Istanbul kapsamında Ferko Signature’da düzenlenen etkinlik ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Ferko Wind of İstanbul sergisi 14 Eylül'de!

Türkiye'nin ve dünyanın en büyük sanat etkinliklerinden biri olan Comtemporary İstanbul'u bu yıl da Ferko desteklemeye devam ediyor.

Ferko, Comtempoary İstanbul 13 Eylül'de!

Comtempoary İstanbul, Ferko ortak sponsorluğunda bir kez daha kapılarını açıyor.

Ferko dünyaca ünlü sanatçıları ve eserlerini sanatseverlerle buluşturacak!

Ferko, 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında 12. kez düzenlenecek olan Türkiye’nin çağdaş sanat etkinliği Contemporary Istanbul’a olan katkısını sürdürmeye devam ediyor.

Ferko İstanbul'da 4 kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor!

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meriçten "3’ü Göktürk’te biri Seyrantepe’de olmak üzere 4 yeni kentsel dönüşüm projesi için ciddi bir hazırlık sürecimiz var. Bu projelerde önemli marka birlikteliklerimiz olacak." dedi. Ayrıca Ferko, Türk bayrağını Londra’da ve New York'ta dalgalandıracak.

Ferko, Contemporary İstanbul’a sponsorluğunu sürdürecek!

Ferko, geçen yıl başlayan Contemporary İstanbul sponsorluğunu bu yıl da çerçevesini genişleterek sürdürüyor.

Ferko İnşaat'tan İstanbul'a 5 yeni proje geliyor!

Ferko İnşaat, 25 yıllık şirket bugüne kadar gayrimenkul ve inşaat alanında birçok önemli projeye imza attı. Ferko İnşaat şimdi de İstanbul'da 4- 5 proje için arazi alımlarını gerçekleştirdi.

Ferko 2016'da 1 milyar doların üzerinde yatırım hedefliyor!

Contemporary Istanbul'un 4 yıl ortak sponsoru olan Ferko, Seyrantepe'de modayla sanatı buluşturan F Residence projesine imza atacak. Şirketin patronu Gökçe Meriçten, "Projeye 2016'da başlayacağız" dedi.

Ferko İnşaat'tan Seyrantepe'ye Yeni Proje!

Contemporary Istanbul'un 4 yıl ortak sponsoru olan Ferko, Seyrantepe'de modayla sanatı buluşturan F Residence projesine imza atacak. Şirketin patronu Gökçe Meriçten, "Projeye 2016'da başlayacağız"

Ferko, Contemporary Istanbul’un 4 yıllık ortak sponsoru oldu!

Ferko, 12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında sanatseverler ile 10. kez buluşacak olan Contemporary Istanbul’a ortak sponsor olarak destek veriyor. Ferko’nun, Contemporary Istanbul ile olan işbirliği 2018 yılına kadar sürecek.

Ferko Contemporary İstanbul açılışı 12 Kasım'da!

Ferko'nun sponsorluğunu üstlendiği Contemporary İstanbul, bu yıl. 10. kez 12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında sanatseverler ile buluşacak.

Ferko, Contemporary İstanbul’un ortak sponsoru oldu!

Ferko, 12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında sanatseverler ile 10. kez buluşacak olan Contemporary Istanbul’a ortak sponsor olarak destek veriyor. Ferko’nun, Contemporary Istanbul ile olan işbirliği 2018 yılına kadar sürecek.

Ferko Signature!

Ferko Signature projesi 2 ofis bloğu şeklinde inşa ediliyor. Ferko Signature fiyat bilgisi kapsamında metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolar ile 11 bin dolar arasında değişiyor.

skymark istanbul ferko inşaat Haberi

skymark istanbul ferko inşaat


Türkiye’nin en prestijli ofis projesini inşaa etmek adına İnşaat sektörünün öncü markalarından Ferko İnşaat İstanbul Levent bölgesinde yerini aldı.


Levent’in simgesi olma niteliğinde planlanan ve 10 bin 630 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek olan projede bir cok ilke imza atılacak. Lord Norman Foster imzalı projenin tüm aşamaları Ferko İnşaat tarafından yürütülecek olunup , şatısa çıkış tarihi ise önümüzdeki günlerde şekillenecek.



Ferko'dan Levent'e arsa operasyonu!



Ferko Hakkında


FERKO İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. inşaat, tasarım ve mühendislik alanlarında hizmet vermek amacıyla 1990 yılında Ferit Meriçten tarafından kurulmuştur. Faaliyetlerine konut,otel,ofis işleriyle başlamış, her geçen yıl daha geniş kapsamlı projeleri hayata geçirmiştir. İş hacmi, ekip ve ekipmanı genişledikçe Türkiye, Azerbaycan, Türkmenistan, Afganistan ve Libya'da yol, altyapı, konut, villalar, un değirmenleri, otel, ofisler, tahıl silolarını kapsayan ve...