25 / 07 / 2024

SkyTeam istanbul dinlenme salonu

SkyTeam istanbul dinlenme salonu

Dünyanın en büyük ortaklıklarından biri olan SkyTeam, İstanbul Atatürk Havalimanı ’ nda hizmete açtığı Özel Dinlenme Salonu ’ nun kuruluşunun 1 ’ inci yıl dönümünü kutluyor...

Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı, Polonezköy'de açıldı!

1984 yılından beri hizmet veren İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı İktisadi İşletmesi, Altunizade'den sonra yeni yerini Polonezköy'de açtı. Tüm hizmetlere Polonezköy'de devam edilecek...

Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 23 Ağustos'ta açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Düzce’nin tatil yöresi Akçakoca’da yapımı tamamlanan Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 23 Ağustos Cumartesi günü Başkan Melih Gökçek tarafından hizmete açılacak.

Resim İstanbul Sancaktepe Evleri!

İçinde spor alanları, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, fitness, çocuk oyun alanları, dinlenme alanlarını barındıran Resim İstanbul Sancaktepe Evleri fiyatları 244 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Ahenk İstanbul Beylikdüzü ödemeleri!

İçinde fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, squash, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark bulunan Ahenk İstanbul Beylikdüzü ödemeleri...

Beylikdüzü Ahenk İstanbul ödeme!

Beylikdüzü Ahenk İstanbul ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. Projede fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, squash, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark bulunuyor...

Quasar İstanbul yaşam merkez olmayı hedefliyor!

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar istanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

Conrad İstanbul en iyi konferans oteli!

Conrad istanbul, tüm dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen Dünya Seyahat Ödüllerinin (World Travel Awards) Avrupa finalinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin En İyi Konferans Oteli seçildi.

Martı İstanbul Hotel teknik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla ön planda!

Martı Istanbul Hotel, doğal gün ışığı alan, kullanışlı tasarıma sahip ve genel kurullardan canlı yayınlara kadar her tür organizasyondaki gereksinimlere cevap verebilen teknik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla ön plana çıkıyor.

Türkiye Polimer Konferansı İstanbul'da yapılacak!

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) tarafından düzenlenen Türkiye Polimer Konferansı istanbul'da yapılacak. PLASFED'ten yapılan açıklamaya göre, federasyon tarafından gerçekleştirilecek. Fuar, 27 ile 28 Ekim 2014 tarihlerinde yapılacak.

Favori Dinlenme Yerleri aylık bildirimini yayınladı!

Favori Dinlenme Yerleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Favori Dinlenme Yerleri 1 Ocak 2014 ve 30 Haziran 2014 dönemine ilişkin aylık bildirimini yayınladı.

Evora İstanbul'da ticari üniteler ihaleye çıkıyor!

Evora istanbul'da bulunan 65 dükkân, 10 ofis, 1 ortaöğretim okul binası ve 1 poliklinik binasından oluşan toplam 77 ticari ünite açık artırma yöntemiyle ihale edilecek.

Yaraş Ormaniçi Dinlenme Yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Yaraş Orman İşletme Şefliği Yaraş Köyü Çubukkürü Mevkii'nde Yaraş C Tipi Ormaniçi Dinlenme Yeri'nin işletme hakkını 10 yıllığına Orman ve Su İşleri Bakanlığı Muğla Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkıyor.

Rings İstanbul'da 5 bin TL peşinat, 0.76 faiz!

Rings istanbul'da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AV M üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinatla sahip olabiliyor.

SkyTeam istanbul dinlenme salonu Haberi

SkyTeam istanbul dinlenme salonu

Dünyanın en büyük ortaklıklarından biri olan SkyTeam, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda hizmete açtığı Özel Dinlenme Salonu’nun kuruluşunun 1’inci yıl dönümünü kutluyor.


Skyteam’e üye olan 10 havayolunun Elite Plus, First ve Business yolcularına hizmet veren dinlenme salonu, ilk 12 ayda 77 bin yolcuya hizmet verdi.


İstanbul Atatürk ve Londra Heathrow havaalanlarındaki dinlenme salonları yanı sıra tüm dünyadaki salonlarını arttırmayı hedefleyen Skyteam, yıl sonuna doğru Sydney’de ve 2015 yılı başında ise Dubai’de yeni dinleme salonlarını hizmete açacak.


Bu yeni gelişmelerle, SkyPort-havalimanı deneyimini iyileştirme projesi ile uyumlu olarak tüm havayollarının havaalanları arasında sinerji yaratıp yolcularına aynı ve ortak hizmet verilmesi sağlanıyor.


İstanbul Atatürk Havalimanı’nda hizmete açılan Özel Dinlenme Salonu’nun çalışma bölümünde Wi-Fi bağlantısı ve yazıcı kullanımı; dinlenme bölümünde oksijen barı ve masaj koltukları; yemek bölümünde açık büfe...