18 / 05 / 2024

Skywalker Ranch

Skywalker Ranch

Star Wars efsanesinin yaratıcısı George Lucas, ABD'de emlak fiyatlarının en yüksek olduğu San Francisco'daki gayrimenkul imparatorluğunu, ucuz evler yaparak halka açıyor. George Lucas "Marin Country için iyi bir şeyler yapmak istiyorum," diyerek, Ali Ağao

Canyon Ranch Wellness Resort kapatıldı!

Canyon Ranch, Türkiye'den çekilme kararı aldı. 250 milyon dolara inşa edilen 141 odalı Canyon Ranch Wellness Resort kapatıldı.

Milas Canyon Ranch kapandı!

Milas köylerinin denizle buluştuğu 5 milyon metrekarelik alan üzerinde yükselen, 250 milyon dolar yatırımla tamamlanan Milas Canyon Ranch kapandı.

Michel Jackson’ın evi 67 milyon dolara tekrar satışa çıktı!

Michel Jackson’ın 17 sene kullandığı Neverland Ranch isimli evi satılamamıştı. 100 milyon dolar olan fiyatı 67 milyon dolara indi. Malikane yeniden satışa çıktı.

Kaplankaya Canyon Ranch'in yüzde 80'i satıldı!

Dünyanın önde gelen sağlıklı yaşam kuruluşu Canyon Ranch ABD dışında ilk merkezini 250 milyon dolarlık yatırımla Türkiye’de açtı. Canyon Ranch projesinin şimdiden yüzde 80'i satıldı.

Meryem Uzerli, Canyon Ranch'ten 12 milyon liraya villa aldı!

Meryem Uzerli, Türkiye’deki en büyük yatırımını yaptı, Didim- Akbük’teki yeni bir siteden 12 milyon liraya villa satın aldı.

Milas Canyon Ranch Welness Resort Kaplankaya açıldı!

Milas köylerinin denizle buluştuğu 5 milyon metrekare arazide, 250 milyon dolar yatırımla tamamlanan, Türkiye’nin ilk lisanslı sağlık oteli Canyon Ranch Welness Resort at Kaplankaya’da yaşam başladı.

Ünlü isimler bu projeden ev alıyor!

Dünyanın en ünlü sağlık yaşam merkezi Canyon Ranch Avrupa’daki şubesi için Türkiye’yi seçti. Capital Partners’in proje sahibi olduğu ve toplamı 2.5 milyar doları bulacak projenin ilk etabı 250 milyon dolar yatırımla açıldı.

Karolina Kurkova Canyon Ranch Wellness Resort'tan ev aldı!

Tatil için Türkiye’ye gelen Karolina Kurkova, Canyon Ranch Wellness Resort Kaplankaya'dan 15 milyon liraya villa aldı. Evinde Türk dostlarını ağırlayan ünlü model, misafirperverliğiyle bizden biri oldu..

Canyon Ranch ABD dışındaki ilk merkezi Türkiye’de açtı!

Dünyanın önde gelen sağlıklı yaşam kuruluşlarından Canyon Ranch, Amerika dışındaki ilk merkezini Türkiye’de açtı.

Burak Öymen Kaplankaya Canyon Ranch projesini anlattı!

Dünyanın en ünlü sağlıklı yaşam merkezi, ABD’deki Tuscon ve Lenox’ta bulunan merkezlerinden sonra Avrupa’daki ilk yatırımını Türkiye’de gerçekleştirdi. Burak Öymen, Kaplankaya Canyon Ranch projesinin detaylarını anlattı.

Arizona Canyon Ranch Wellness Resort Hotel 1 Temmuz'da açılacak!

Amerikalı Mel Zuckerman Arizona-Tuscon’da Canyon Ranch Wellness Resort otel projesini kurdu. 141 odalı Canyon Ranch Wellness Resort otel bölümü 1 Temmuz 2016’da açılacak.

Kaplankaya Canyon Ranch projesi 10 yılda tamamlanacak!

Dünyanın önde gelen sağlık ve yaşam kuruluşlarından Canyon Ranch, 250 milyon dolarlık bir yatırımla Türkiye’ye geliyor. İçinde villalar, otel, sağlık ve fitness merkezleri ile spa bulunan ‘Kaplankaya Canyon Ranch’ projesi 10 yılda tamamlanacak.

Capital Partners, Canyon Ranch'in Türkiye şubesini açacak!

Kazak devi Capital Partners, ABD’li Canyon Ranch’i Bodrum’da açmak için gün sayıyor. 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Kaplankaya projesi, şirketin ABD dışındaki ilk yatırımı olacak

Skywalker Ranch Haberi

Skywalker Ranch

Hayranları cuma günü Yıldız Savaşları/Star Wars serisinin 35. yılını kutladı. 25 Mayıs 1977'de yayınlanmıştı ilk film. Star Wars yeni filmlerle sinemanın en başarılı serilerinden biri haline geldi. Üstelik bu başarı sadece gişe hasılatıyla da sınırlı değildi. Star Wars'un yaratıcısı George Lucas, yarattığı 'uzak galaksi'yi pazarlamayı iyi bildi. Ticari öngörüsü sayesinde Star Wars evrenine ait her şeyi (oyuncakları, oyunları ve hatta kostümleri), dünyanın her yerindeki hayranlarına sattı. Bu sayede de Hollywood'un en zenginlerinden biri oldu. George Lucas, bu başarı sayesinde ilk filmin vizyona girmesinden bir yıl sonra, ABD San Francisco'da kendi gayrimenkul imparatorluğunu kurmaya başladı. Şirketi Lucasfilm için Hollywood'dan uzakta bir çiftlik inşa etti: Skywalker Ranch. ABD'nin prestijli gazetelerinden New York Times'a göre 19 kilometrekarelik bu çiftlik, George Lucas'a 100...