09 / 05 / 2024

SLM Otomotiv Yapı İnşaat iletişim

SLM Otomotiv Yapı İnşaat iletişim

SLM Otomotiv Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selim Mahmutçepoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de Ümraniye, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zakir Ayaz tarafından kuruldu.

Rotensan Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotensan Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Suel, Nıloufar Hamedıfar ve Reza Hassanı ortaklığında kuruldu.

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orhan Şimşek tarafından kuruldu.

Bm Otomotiv Yapı İnşaat Nalburiye Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bm Otomotiv Yapı İnşaat Nalburiye Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Özer tarafından kuruldu.

Altel Otomotiv Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altel Otomotiv Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Alemdar tarafından kuruldu.

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Koç, Serkan Soydan ve İsa Aşcı tarafından kuruldu.

Özçınar Mühendislik İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri ve Gıda Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçınar Mühendislik İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri ve Gıda Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Çınar tarafından kuruldu.

Gem Danışmanlık Otomotiv Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gem Danışmanlık Otomotiv Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da Murat Petek tarafından kuruldu. 

Nun Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nun Otomotiv Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkesim Say tarafından kuruldu.

Alyar Yapı İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyar Yapı İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nihat Ünal imzasıyla kuruldu.

Akpak Yapı İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Tekstil Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Akpak Yapı İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Tekstil Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Acar imzasıyla kuruldu.

Uzunsam Yapı İnşaat Plastik Akaryakıt Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunsam Yapı İnşaat Plastik Akaryakıt Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ali Top imzasıyla kuruldu.

Aty Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aty Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sultan Atalay imzasıyla kuruldu.

SLM Otomotiv Yapı İnşaat iletişim Haberi

SLM Otomotiv Yapı İnşaat iletişim

SLM Otomotiv Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selim Mahmutçepoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de kuruldu. 


SLM Otomotiv Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. 3-Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak. 4-Yurt içinde ve yurt...