18 / 05 / 2024

Smart Capital Company Gayrimenkul iletişim

Smart Capital Company Gayrimenkul iletişim

Smart Capital Company Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Sakr Rahal tarafından kuruldu. 

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Selin Doğan tarafından kuruldu.

Smart Capital Company Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Capital Company Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Sakr Rahal tarafından kuruldu. 

Capital 500'de en fazla ciro yapan sektörler açıklandı!

Capital 500'de ciro bakımından en fazla ciro yapan sektörler açıklandı. İnşaat sektörü listenin 6. sırasında yer aldı...

Capital One Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Capital One Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Esmeıl Dıb ve Alı Mohamad ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Kerten Capital yurtdışında otel yatırımı yapacak!

Kerten Capital, yarattığı Cloud 7 markasıyla Ataköy'den sonra Karaköy'de de otel yatırım yapıyor. Şirket Dubai, İran, Bulgaristan ve Romanya'ya otel açılacak.

Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Aydın tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Ck Real Estate Company Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ck Real Estate Company Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaya ile 9 Haziran!da Üsküdar’da kuruldu.

Smart City Expo Fuarı yapıldı!

Smart City Expo Fuarı’nda EBYS, e-Başvuru yönetimi, 3 B gibi projelerini sergiledi. Ayrıca Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi öğrencilerinin icadı olan robot da yaptığı jimnastik gösterileriyle ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Uluslararası Smart City Expo İstanbul bugün açılıyor!

Dünya, “akıllı şehircilik” için bugün İstanbul’da buluşuyor. 150’den fazla belediyenin başkanı ve bazı ülke liderlerinin yanı sıra 10 bin profesyonelin katılacağı Uluslararası Smart City Expo, üç gün sürecek.

Uluslararası Smart City Expo İstanbul yarın kapılarını açıyor!

İstanbul yeni teknoloji ve uygulamalarda artık referans oluyor. Dünya şehirleri İstanbul’un kullandığı uygulamaları seçiyor. İstanbul ayrıca yarın başlayacak şehircilik Expo’su Smart City’ye ev sahipliği yapacak

United Company Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Company Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeyad Ahmed Hashem Saeed tarafından 20 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Smart City Expo İstanbul 1-3 Haziran'da!

Nüfusu 100 bini aşan 150'den fazla belediyenin başkanı ile bazı ülke liderlerinin yanı sıra 10 bin profesyonelin katılacağı Uluslararası Smart City Expo İstanbul 1-3 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirecek

Capital Gayrimenkul Turizm İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Capital Gayrimenkul Turizm İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fırat Şahin, Hidayet Şerefli, Ahmed Nasef ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu.

Smart Capital Company Gayrimenkul iletişim Haberi

Smart Capital Company Gayrimenkul iletişim

Smart Capital Company Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Sakr Rahal tarafından kuruldu. 

Smart Capital Company Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı, alımı, satımı ve pazarlaması konularında faaliyette bulunmak. Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde turizm, tekstil, gıda, kozmetik, sağlık, bilişim, iletişim sektörlerindeki her türlü malın ve hizmetindış ticareti, ithalatı,ihracatı,alımı,satımı ve pazarlamasınıyapmak 2- Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken, ev, apartman, işyeri ,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer...