29 / 04 / 2024

smart city fuarı istanbul

smart city fuarı istanbul

Dünya, “akıllı şehircilik” için bugün İstanbul’da buluşuyor. 150’den fazla belediyenin başkanı ve bazı ülke liderlerinin yanı sıra 10 bin profesyonelin katılacağı Uluslararası Smart City Expo, üç gün sürecek.

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bursa Yapı Fuarı 18 Nisan'da kapılarını açacak!

Bursa’da, inşaat ve gayrimenkul sektörünün kalbinin atacağı Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı’ 18-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak. 

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

Smart Future Expo Zirve ve Fuarı kapılarını açtı!

Smart Future Expo Zirve ve Fuarı başladı. TOKİ Başkan Yardımcısı Özçelik: "Hedefimiz, 2023 yılında 1 milyon 200 bin konut rakamına ulaşarak 6 milyona yakın vatandaşımızı güvenli yapılara taşımak" dedi.

Bursa'da inşaat fuarı devam ediyor!

Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı devam ediyor. Fuarda, Osmangazi Belediyesi standında sergilenen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin dev maketi ziyaretçi akınına uğradı.

Osmangazi Belediyesi Bursa İnşaat Fuarı’na damga vurdu!

Osmangazi Belediyesi Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na damga vurdu. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projeleri görücüye çıktı.

Yıldırım'ın dönüşüm projeleri Bursa İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı!

Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda görücüye çıktı.

Bursa İnşaat Fuarı’nda Osmangazi standına büyük ilgi!

Bursa’da düzenlenen Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na Osmangazi Belediyesi de katıldı. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin standı büyük ilgi gördü.

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı!

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuarların açılış töreninde, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, konuşma yaptı.

Bursa Rising City Gayrimenkul ile 15. İnşaat Fuarı 19 Nisan'da!

Bursa'da düzenlenecek olan Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı eş zamanlı olarak 19 Nisan'da kapılarını açıyor.

Akıllı Binalar & Endüstri 4.0 Kongre ve Fuarı 12 -13 Nisan'da!

Smart Future Expo - Geleceğin Şehirleri, Akıllı Binalar & Endüstri 4.0 Kongre VE Fuarı- İstanbul Kongre Merkezi / ICC 12 - 13 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

smart city fuarı istanbul Haberi

smart city fuarı istanbul

Yenilikçi, çevre dostu, çözüm odaklı ve daha yaşanabilir bir kent yaşamı üzerine yapılan çalışmaların değerlendirileceği ve anlatılacağı, akıllı şehir alanında proje üreten ve yatırım yapmak isteyen kesimleri bir araya getirecek Smart City Expo İstanbul Fuarı (İstanbul Akıllı Şehir Kongre ve Fuarı) bugün başlıyor. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan fuar, üç gün sürecek. İlk düzenlendiği yıldan bu yana 6 senedir Barselona'da gerçekleştirilen etkinlik, bu yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Kültür A.Ş'nin organizasyonunda Türkiye Belediyeler Birliği ile Marmara Belediyeler Birliği'nin desteğiyle İstanbul'da ilgilileri bir araya getiriyor. Dünyanın önemli şehir ve şirketlerinin kendi yenilikçi çözümlerini sunma imkânı elde edeceği etkinliğe nüfusu 100 bini aşan 150'den fazla belediyenin başkanıyla bazı ülke liderleri ve 10 bin profesyonel katılıyor. Smart City Expo İstanbul Fuarı...