06 / 05 / 2024

Smart City kampanya

Smart City kampanya

SMART CITY Residence projesi; Ümraniye ve Ataşehir bölgesinin tam ortasında yer alan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında konumlanıyor. Projede fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor.

Smart City Ümraniye'de teslimler 1 sene sonra yapılacak!

SMART CITY Residence projesi güçlü portvöyü ve tecrübeleriyle sektörün öncüleri arasında yer alan Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle; yaklaşık 5 dönüm arsa üzerine yapımına başlandı.

Smart City'de 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Şua İnşaat’ın sahiplerin kurduğu SİYAPI tarafından inşa edilen Finans Merkezinin en lüks konut Projesi Smart City’nin teslimine 1 sene kaldı.

Smart City'de kişiye özel vade farksız ödemelerle!

Konum ve yer seçme avantajının çok kısa bir dönem daha devam edeceği Smart City Projesinde kişiye özel vade farksız firma bünyesinde ödeme planları yapılıyor.

Samsung 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye!

Samsung, beyaz eşya alacaklara dev kampanya haberini verdi. Yeni evlenecek çiftler veya evindeki beyaz eşyasını değiştirmek isteyenler için bir kampanya hazırlayan Samsung, 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye edeceğini açıkladı.

LG Smart TV'ler yüzde 10 indirimle Vatan Bilgisayar'da! 30 Nisan 2023 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar'dan Web'e özel kampanya... vatanbilgisayar.com’dan seçili LG televizyon alanlar, sepette yüzde 10 indirim fırsatından yararlanıyor. Peki, Vatan Bilgisayar’da LG 65 inç 4K Smart TV fiyatı kaç TL? İşte detaylar...

 Kendi klasmanında rakibi yok! İşte Honda City 2023 uygun kampanya seçenekleri ve Ocak ayı fiyat listesi

Yeni bir Honda city sahibi olmak isityorsanız, Honda Finans’ın sunduğu kredi kampanyalarından faydalanabilirsiniz. 2023 senesine özel kredi şartları nı ve CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajını da kaçırmayın. Kampanya Kasım 2022-31 Aralık 2023 arasında geçerli.

Arçelik 4K Smart TV'de dev kampanya! 1.300 TL indirim fırsatı başladı! İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik 4K Smart TV'de dev Mayıs kampanyası başladı. 55 inç 4K Smart TV'nin fiyatında 1.300 TL indirim yapıldı. İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yakıt tasarrufu Toyota Proace City'den büyük kampanya! Yüzde sıfır faiz! İşte Toyota Proace City 2022 fiyat listesi...

Otomotiv sektöründe yıldızı parlayan araba markası Toyota, yakıt tasarrufu olarak bilinen Proace City modeli için araba sevdalılarına büyük kampanya yaptı. 12 ay vade ile yüzde o faiz oranı ile kaçırılmayacak fırsat sizleri bekliyor. İşte Toyota Proace City 2022 fiyat listesi...

Arçelik 4K Smart TV'de 1.000 TL indirim! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Arçelik 4K Smart TV'de yeni bir kampanya başlattı. Televizyon alacakları sevindiren kampanyanın detayları belli oldu. İşte Arçelik 4K Smart TV Mart 2022 fiyat listesi...

Otomobil alcaklara müjde! Honda City modelini 170 bin TL'ye mi satacak?

Salgınla birlikte yükselen döviz kurlarının ardından yükselişe geçen otomobil fiyatlarındaki yükseliş, yavaş yavaş aşağı iniyor. Japon otomotiv devi Honda’nın çok farklı bir kampanya ile geldiği iddia edildi. Honda’nın City modelini Türkiye’de vergiler dâhil 170 bin Türk lirasından satması bekleniyo

Tempo City Konutları 2017 kampanyalı ödeme şekli!

2019 yılında dairelerin teslim edileceği Tempo City projesinde daire fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Projede uygulanan kampanya kapsamında cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

Sur Yapı Tempo City kampanya fiyatları 2017!

Sur Yapı imzası taşıyan Tempo City projesi İstanbul Kağıthane'de 7 bin 782 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Sur Yapı Tempo City kampanya fiyatları 2017...

Sur Yapı Tempo City Kağıthane kampanya fiyatları 2017!

Temmuz 2019 yılında tamamlanması planlanan Sur Yapı Tempo City Kağıthane projesinde "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası başladı. İşte Sur Yapı Tempo City Kağıthane kampanya fiyatları 2017..

Smartcity’de yaşam Aralık’ta başlıyor!

Şua İnşaat ve Si Yapı ortaklığında İstanbul Finans Merkezi bölgesi Ümraniye’de yapımına devam edilen “Smart City” de kalan son dairelerin satışı hızla devam ediyor.

Smart City Expo Fuarı yapıldı!

Smart City Expo Fuarı’nda EBYS, e-Başvuru yönetimi, 3 B gibi projelerini sergiledi. Ayrıca Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi öğrencilerinin icadı olan robot da yaptığı jimnastik gösterileriyle ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Yusuf Akçayoğlu: 3. havalimanı şehrin aklına değer katıyor!

Uluslararası şehir ve teknolojileri buluşturan Smart City Expo İstanbul fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. İGA CEO'su Yusuf Akçayoğlu, dünyanın en büyük şantiyelerinden yeni havalimanının yapım teknolojisinin şehrin aklına değer kattığını söyledi.

Smart City kampanya Haberi

Smart City kampanya

Şua İnşaat’ın sahiplerin kurduğu SİYAPI tarafından inşa edilen Finans Merkezinin en lüks konut Projesi Smart City’nin teslimine 1 sene kaldı.


SMART CITY Residence projesi güçlü portvöyü ve tecrübeleriyle sektörün öncüleri arasında yer alan Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle; yaklaşık 5 dönüm arsa üzerine yapımına başlandı.


Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle hayata geçirilen  Smart City  projesi Ümraniye ve Ataşehir bölgesinin tam ortasında yer alıyor. Projede fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor ve maksimum 1 milyon 40 bin TL'ye kadar çıkıyor.



SMART CITY Residence projesi; Ümraniye ve Ataşehir bölgesinin tam ortasında yer alan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında konumlanıyor. İUFM bitimiyle de 9 ayrı metro istasyonunun yapılması planlanıyor. Kozyatağı metro’dan gelcek bağlantıyla, Ümraniye  Marmaray  ile entegrasyonu da gerçekleşmiş olacak. Boğaziçi Köprüsüne 10 km,...