28 / 04 / 2024

Samsung 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye!

Samsung 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye!

Samsung, beyaz eşya alacaklara dev kampanya haberini verdi. Yeni evlenecek çiftler veya evindeki beyaz eşyasını değiştirmek isteyenler için bir kampanya hazırlayan Samsung, 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye edeceğini açıkladı.



Sık sık düzenlediği kampanyalarla müşterilerine yapılan alışverişler neticesinde hediye dağıtan Samsung’tan yeni bir kampanya haberi geldi. Samsung, 31 Temmuz’a kadar seçili 3’lü beyaz eşya alımında yine seçili robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye edeceğini ve alışverişlerin hem fiziki hem de online mağazalardan yapılarak kampanyaya katılım sağlanabileceğini paylaştı. Biz de bu doğrultuda, kampanya kapsamında bulunan RT53K6360SL Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı sizin için araştırdık. İşte detaylar...

BUZDOLABININ HER TARAFINDA NEM DOLU TAZELİK

Yalnız Twin Cooling Plus™ teknolojisi geleneksel bir üstten donduruculu buzdolabında yüzde 30 olan nemliliği, yüzde 70 oranı ile sağlayarak buzdolabındaki gıda ürünlerinin tazeliğini muhafaza etmek için elverişli bir ortam sağlar. Bu sayede, içindeki malzemeleri kurumadan, daha uzun süre taze kalmasına imkân verir.

Samsung 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye!

BUZ OLUŞTURUR VE İÇECEKLERİ SOĞUTUR

Hızlı dondurma ya da soğutma için güçlü soğuk havayı çabucak iletir. Tek bir dokunuş ile beraber Power Cool (Güçlü Soğutma) özelliği yiyecek ve içecekleri hızlı bir şekilde soğuturken Power Freeze (Güçlü Dondurma) özelliği dondurma ya da donmuş yiyeceği katılaştırmak ve buz yapmak için adeta kusursuzdur.

Peki, Samsung RT53K6360SL Üstten Donduruculu Buzdolabı’nın teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön