28 / 04 / 2024

Teknosa’da Grundig beyaz eşya alana Türk kahvesi makinesi hediye!

Teknosa’da Grundig beyaz eşya alana Türk kahvesi makinesi hediye!

Teknosa, evine veya işyerine beyaz eşya almak isteyenler için güzel bir kampanya başlattı. Yapılan duyuruya göre, Grundig beyaz eşya alana Türk kahvesi makinesinin hediye edileceği öğrenildi.



Teknosa, Grundig ile iş birliğine giderek evine beyaz eşya almak isteyenleri sevindirecek bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında Grundig beyaz eşya alana Türk kahvesi makinesinin hediye olarak verileceği paylaşıldı. Kampanyanın açıklanmanın ardından beyaz eşya almak isteyenler Grundig beyaz eşyaların fiyatını ve teknik özelliklerini araştırmaya başladı. Biz de bu kapsamda Grundig GSND 6384 S Buzdolabı’nın teknik özelliklerini ve fiyatını sizin için derledik.

Teknosa’da Grundig beyaz eşya alana Türk kahvesi makinesi hediye!

LED AYDINLATMA TEKNOLOJİSİ

Grundig GSND 6384 S Buzdolabı’nda bulunan LED Aydınlatma Teknolojisi klasik buzdolabı ışıklandırmalarına nazaran çok daha az enerji harcayarak daha iyi bir aydınlatma sağlıyor. Halojen ampuller yüksek enerji tüketimlerine ilave olarak yaydıkları ısıyla buzdolabının içindeki havanın sıcaklığının yükselmesine neden oluyor. LED Aydınlatma Teknolojisi halojen ampullere kıyasla bir yandan daha az enerji tüketiyor bir yandan da ortama daha az ısı yayıyor.

DİJİTAL EKRAN

Tüketicilere fazlasıyla kullanım kolaylığı sağlayan dijital ekran ile hızlı soğutma modu, tatili modu, ekonomik mod ve tuş kilidi etkin duruma getirilebilir. Bunun yanı sıra, istenilen soğukluk derecesi ayarlanabilir.

Peki, Grundig GSND 6384 S Buzdolabı’nın teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön