30 / 07 / 2024

Smart Energy hedef büyüttü

Smart Energy hedef büyüttü

Güneş enerjisi sektörüne 2009 yılında Bulgaristan'da adım atan Smart Energy, 1000 mv kurulu güce sahip olmayı hedefliyor.

Smart Eco Desıgn Çevre Danışmanlığı Mühendislik Limited Şirketi kuruldı!

Smart Eco Desıgn Çevre Danışmanlığı Mühendislik Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Sarıyer'de Bünyamin Koray Boşnak tarafından kuruldu. 

Smart Laboratuvar Mobilya ve Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Smart Laboratuvar Mobilya ve Sistemleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçin Almaz tarafından kuruldu.

Smart Key Turkey İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Key Turkey İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 140 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mohammad Taghi Rafia Zadeh Farshchi ve Amir Farhang Mardan tarafından kuruldu. 

Fensa Energy İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fensa Energy İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile M.Abdul Rahman Baalbakı tarafından kuruldu. 

Dedeman, Smart by Dedeman yatırımlarına devam edecek!

İlk akıllı konsept otelini yaklaşık 13 milyon dolarlık bir yatırım maliyeti ile Nisan 2019'da İstanbul-Şişli'de açmayı planlayan Dedeman Grubu, büyük şehirlerde Smart by Dedeman yatırımlarına devam edecek. 

İdeas Smart İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeas Smart İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mazen Bedo tarafından kuruldu. 

Smart Halı Ve Oto Kiralama Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Halı Ve Oto Kiralama Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 110 bin TL sermaye bedeli ile Mukhtar Benotman tarafından kuruldu. 

Hedef Yapı konkordato talep etti!

1997 yılında kurulan Hedef Yapı mali anlamda sıkıntı süreç geçiyor. Konkordato talebinde bulunan şirket, yurt içi ve yurt dışında bugüne kadar onlarca projeye imza attı...

Smart Konut Yönetimi Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Smart Konut Yönetimi Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Çağlar tarafından kuruldu. 

Energy Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Energy Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Dindar tarafından kuruldu. 

Smartıes Technology Bilişim Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smartıes Technology Bilişim Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 120 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gümülcineli, Etem Yaman ve Mert Ayanoğlu ortaklığında kuruldu.

Smart Casual Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smart Casual Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Osman Can tarafından kuruldu.

Smart Capital Company Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Capital Company Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Sakr Rahal tarafından kuruldu. 

Smart Energy hedef büyüttü Haberi

Smart Energy hedef büyüttü

Güneş enerjisi sektörüne 2009 yılında Bulgaristan'da adım atan Smart Energy, 1000 mv kurulu güce sahip olmayı hedefliyor. 'Avrupa Birliği'nin özellikle güneş enerjisine vermiş olduğu büyük teşvikler bizleri yatırım yapmaya yönlendirdi' diyen Smart Energy Group Yönetim Kurulu Başkanı Halil Demirdağ, "Kalite anlayışımızdan hiç ödün vermeden çalışarak çok kısa sürede şirketimizi sıfırdan bugünkü büyüklüğüne taşıyabildik" dedi.


Smart Energy Group'un çalışmalarına 2009 yılında Bulgaristan’da başladığını açıklayan Demirdağ, "Sonra Romanya, Yunanistan ve en son olarak da Türkiye’de sektöre adım attık. Kısacası bir Türk firması olarak daha Türkiye de sektör başlamadan biz bu sektöre el atmış ve deneyim kazanmaya başlamış bir firmayız. Şu ana kadar 100 MW’ı aşkın projeye danışmanlık hizmeti ve/veya EPC hizmeti verdik. Bunun yanında faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde kendimize ait 40 MW’ı aşkın...