29 / 04 / 2024

Smart Group adres

Smart Group adres

Smart Group Emlak Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Arslan tarafından kuruldu.

Smart Group Otel Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Group Otel Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

Smart Home Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Home Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Heydarı tarafından kuruldu.

Smart Group Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Smart Group Emlak Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Smart Energy, Gebze OSB'de fabrika kuracak!

Türk solar şirketi Smart Energy Group ve Çinli Phono Solar Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde 1200 MW kapasiteli güneş paneli fabrikası inşa edilecek. Yatırım için arsa arazi sorunu olmadığı açıklandı.

Balkon İstanbul 2 adres!

Mak Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 180 adet daire dizayn edildi. Balkon İstanbul 2 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Batışehir Loca adres bilgileri!

Egeyapı Group, EPP ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Batışehir Loca Evleri 'nde 1+0'dan 2+1'e kadar daireler bulunuyor. Batışehir Loca adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlanıyor.

Vera Group Life In Vera adres bilgileri!

Toplam 1.056 adet dairenin yer aldığı projede teslimler hemen gerçekleşiyor. Vera Group Life In Vera adres bilgileri kapsamında otogara 20 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Vera Group Life İn Vera adres!

Vera Group Life İn Vera adres bilgilerine göre İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'a yükseliyor. Proje İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika mesafede bulunuyor.

Eagle Residence adres bilgileri!

Selimoğlu Group tarafından inşa edilen proje daire tipleri 1+0'dan 3+1' e kadar farklılık gösteriyor. Eagle Residence adres bilgileri kapsamında İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde bulunuyor.

Setra Group Head Ofis adres!

Setra Group Head Ofis adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 30 adet ofisten meydana gelen Head Ofis projesinde ofislerin büyüklükleri 300 metrekare ile 400 metrekare alanlarla dizayn edildi...

Resim İstanbul Evleri adres bilgileri!

Ortadoğu Group tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul Evleri şehrin içinde ormanla iç içe bir hayat sağlıyor. Resim İstanbul Evleri adres bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Smart Group adres Haberi

Smart Group adres

Smart Group Emlak Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Smart Group Emlak Yatırım Anonim Şirketi konusu:
Her türlü emlak almak satmak kiralamak ve komisyonculuğunu yapmak.Gayrimenkul ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında uluslararası emlak danışmanlığı yapmak fizibilitelerini ve projelerini hazırrlamak hazırlatmak ayni haklara ilişkin işlemleri yapmak.gayrimenkuller üzerinde mevcut hakları iktisap ve yeni hakları tesis etmek,devir etmek,gayrimenkullerde tevhit ifraz cins değişikliği,yada terk intifa hakkı kat irtifakı işlemleri tesis ve gerektiğinde terkin etmek.Yabancılara mal edinme yasalarından faydalanarak edine cekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek.Her türlü arazi arsa daire ev dükkan işyeri ve diğer gayrimenkul alımı satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.Komisyon mukabilinde yurt içinde ve...