04 / 05 / 2024

Smart Hotels İzmir nerede

Smart Hotels İzmir nerede

Hakan Tanık ve damadı Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen'in oğlu Adnan Şen, "Smart Hotels" adıyla otel zinciri kurma kararı aldı. Zincirin ilk oteli ise 5 milyon lira yatırımla İzmir'de kısa sürede hizmete girecek.

TAV Airport Hotels, Guest Review Awards'dan ödül aldı!

TAV Airport Hotel İstanbul ve TAV Airport Hotel İzmir elde ettiği başarılara ve ödüllerine bir yenisini daha ekledi. TAV Airport Hotels, uluslararası rezervasyon ve seyahat portalı Booking.com tarafından Guest Review Awards'e layık görüldü.

Smart City'de kişiye özel vade farksız ödemelerle!

Konum ve yer seçme avantajının çok kısa bir dönem daha devam edeceği Smart City Projesinde kişiye özel vade farksız firma bünyesinde ödeme planları yapılıyor.

Marriott, Starwood Hotels'i 12,2 milyar dolara satın alacak!

Marriott International, Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc'i hisse senedi ve nakit olarak ödenecek 12.2 milyar dolar karşılığında satın almak için anlaştı.

Çinliler Starwood Hotels'i satın almayı planlıyor!

Wall Street Joumahn haberine göre, Shangai Jin Jiang International Hotels, HNA Grubu ile Çin Yatırım Fonu (CIC); Starwood'u satın almayı planlıyor.

Güral Premier Hotels & Resort'a iki ayrı ödül!

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.

Medısmart Tıbbi Araştırma Medikal Bilgisayar Yazılım Eğitim Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medısmart Tıbbi Araştırma Medikal Bilgisayar Yazılım Eğitim Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Sertkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Kavacık, Ekinciler Caddesi'nde kuruldu.

NG Hotels'ten İstanbul'a 145 milyon dolarlık otel!

NG Hotels ile Marriott International, İstanbul’daki otel projesi için anlaştı. Yaklaşık 145 milyon dolar yatırım maliyeti ile hayata geçecek 5 yıldızlı otel projesinde, 400 oda ve kongre merkezi olacak.

NG Hotels ve Marriott International ortak proje yapacak!

NG Hotels, Marriott International işbirliğinde kongre turizmine yönelik yeni bir projeyi hayata geçiriyor. İstanbul Basın Expres Yolu üzerinde yapılan Marriott West Hotel & Conference Center, 145 milyon dolara mal olacak.

Choice Hotels İstanbul'da iki otel daha açıyor!

Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli'de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey'i, Sütlüce'de ise Clarion Hotel Golden Horn'u açacak.

Rixos Hotels 8 ödül aldı!

Rixos Hotels, ‘Türkiye’nin en iyi misafir ağırlama oteli’ seçildi. Rixos Premium Bodrum, ‘Avrupa’nın Önde Gelen Lifestyle Hotel’i seçildi.

Rixos Hotels, World Travel Awards'tan 8 ödül aldı!

Rixos Hotels, dünyada “turizm oscarları” olarak bilinen World Travel Awards/WTA’da (Dünya Seyahat Ödülleri), “Türkiye'nin En İyi Misafir Ağırlama Oteli” seçildi.

Choice Hotels International'dan İstanbul'a 2 yeni otel!

Choice Hotels International hızlı büyüme hedefiyle 2014 yılında girdiği Türkiye’de iki yeni otel açacak. Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli’de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey’i, Sütlüce’de ise Clarion Hotel Golden Horn’u açacak.

ISAF Smart Home Fuarı sektör profesyonellerini buluşturacak!

Önde gelen iletişim teknolojileri şirketlerinden Bircom, ISAF Smart Home Fuarı ile farklı sektörlerden profesyonellerle buluşmaya hazırlanıyor. Bircom, ISAF’ta 2N markalı akıllı ev, güvenlik ve iletişim çözümlerini tanıtacak.

Smart Hotels İzmir nerede Haberi

Smart Hotels İzmir nerede


İzmir'in tanınmış siyasetçilerinden Süha Tanık'ın oğlu Hakan Tanık ve damadı Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen'in oğlu Adnan Şen, "Smart Hotels" adıyla otel zinciri kurma kararı aldı. Zincirin ilk oteli ise 5 milyon lira yatırımla İzmir'de kısa sürede hizmete girecek.

Hakan Tanık ve Adnan Şen, Basmane'deki Hisar Oteli satın alarak tepeden tırnağa yeniledi. İki aile böylece İzmir'e 63 odalı yeni bir otel kazandırdı. Tanık ailesi yine aynı semtte 3 yıldızlı Tanık oteli işletirken, Şen ailesi ilk kez İzmir'de bir ticari yatırıma girmiş oldu.

Hakan Tanık, kendi otellerinde yıllık yüzde 92 doluluk oranı ile çalışıp yılda 15 bin yerli misafir, 7 binde yabancı misafir gecelemesi yaptırdıklarını belirterek "Kent turizmine katkımız, büyüğüm ve aynı zamanda eniştem olan Adnan Şen ile kurduğumuz Smart Hotels markasıyla...