06 / 05 / 2024

Smart Houses nerede

Smart Houses nerede

Satışa çıkacağı tarih henüz netleşmeyen Smart Houses projesi 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Projede toplam 92 adet konut yer alıyor. Peki Smart Houses nerede?

Awox A2058US 58 inç 147 Ekran 4K Ultra HD Android Smart LED TV en uygun nerede satılıyor?

Elektronik eşya sektöründe son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Awox, yine çok konuşulacak bir TV üretti. A2058US 147 Ekran 4K Ultra HD Android Smart LED TV’yi üreten Avox, ürünü oldukça cazip fiyatlara satışa çıkardı.

 Onvo Android Smart TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

ister yeni evleniyor isterseniz evinizi yeniliyor olun bir evin demirbaşları arasında olan Televizyonlar her geçen gün teknolojisini yeniliyor. Bunlardan birisi de Onvo marka TV.  Peki Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Onvo Smart LED TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 15 Şubat fiyat listesi

Onvo OV32150 32" HD Android Smart LED TV Tam bir fiyat performans ürünü olan ONVO TV düşük bütçeye kalite arayanların istediği ürün.  Peki Onvo OV32150 32" HD Android Smart LED TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Yağsız Fritöz en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı yaşam sürdürmek isteyenler için yağsız fritöz pratik yemek yapma çözümleri ile ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olma özelliğine sahiptir. Peki Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz nerede ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

York Houses Rezidans nerede?

Toplam 100 adet konuttan meydana gelen York Houses Rezidans Nanda Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Peki York Houses Rezidans nerede?

York Houses nerede?

Evlerin yanı sıra sosyal donatı alanlarınında yer aldığı York Houses projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki York Houses nerede?

Pendik Smart Houses iletişim!

İbni Sina Caddesi'nde inşa edilen Pendik Smart Houses iletişim için 0216 533 91 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje İstanbul Pendik'te Siyapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Smart Houses nerede?

Satışa çıkacağı tarih henüz netleşmeyen Smart Houses projesi 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Projede toplam 92 adet konut yer alıyor. Peki Smart Houses nerede?

Siyapı Smart Houses projesi!

Siyapı Smart Houses projesi Adnan Kazmaoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor. İstanbul Avrupa Yakası Pendik'te hayata geçirilen proje 11 ve 12 katlı 2 bloktan meydana geliyor.

Siyapı Smart Houses, Pendik'te inşa edilecek! Yeni proje!

Simart City sonrası satışa çıkarılması planlanan Siyapı projesi Smart Houses, Anadolu Yakası'nda Pendik'te yükselecek. Projede sadece 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alacak.

Via Port Houses Suites Residence nerede

Via Port Houses Suites projesi Anadolu Yakası'nda,Kurtköy'de bulunuyor...

Via/port Houses & Suites'te bir yıl sonra yüzde 44 kazanç!

Via/Port Houses & Suites 'ın metrekare birim fiyatı 2 bin TL 'den başlıyor. Proje için öngörülen ortalama konut fiyat artışı ile 2012 başında yüzde 20; 9. ayda ise yüzde 44 kazan sağlanması tahmin ediliyor

Via/Port Houses & Suites'te 2012 yılında yüzde 20 kazanç sağlanacak! Metrekaresi 2 bin 950 TL'ye!

Via/Port Houses & Suites için öngörülen ortalama karlılık değerleri 2012 yılının başında yüzde 20 ve 9.  ayda ise yüzde 44 oranında hesaplandı. Proje için belirlenen metrekare birim fiyatı ise 2 bin 950 TL ile 4 bin TL arasında değişiyor

Smart Houses nerede Haberi

Smart Houses nerede

"Smart Houses nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Siyapı imzası ile hayata geçirilen proje 2 blok olarak inşa ediliyor.


Smart Houses projesinde otopark, yüzme havuzu gibi sosyal alanlar bulunuyor. Blokları 11 ve 12 katlı olarak dizayn edilen projede 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor. 


Adnan Kazmaoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Smart Houses projesinde 92 tane daire mevcut. Projenin 12 kattan oluşan A bloğunda 48 adet 3+1 ve 11 kattan oluşan B bloğunda ise 44 adet 3+1 daire yer alıyor. 


Smart Houses nerede?

İstanbul'un Pendik ilçesi İbni Sina Caddesi'nde yükselen Smart Houses projesinin satışa çıkacağı tarih henüz netleşmedi. 


Smart Houses satış ofisi 

Telefon: +90 216 533 91 00

http://www.siyapi.com.tr/

Özge...