21 / 05 / 2024

SMCY Aksu İnşaat Turizm iletişim

SMCY Aksu İnşaat Turizm iletişim

SMCY Aksu İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Aksu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi'nde kuruldu.

İbrahim Aksu İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Aksu İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aksu tarafından kuruldu.

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Aksu tarafından kuruldu.

Aksu Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Sinan Aksu tarafından kuruldu.

Aksu İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Arnavutköy’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çolak tarafından kuruldu.

Aksu Restorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Restorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Şen tarafından kuruldu.

Aksu Yer Mühendislik Sondaj İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Yer Mühendislik Sondaj İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Aksu tarafından kuruldu.

TOKİ Isparta Aksu 94 konut ihalesi yarın!

Isparta İli Aksu İlçesi Aksu Mahallesi 94 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Aksu Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Tuğrul ve Fatih Özdal ortaklığında kuruldu.

Giresun Merkez Aksu 595 konut ihalesi yarın!

Giresun İli, Merkez İlçesi Aksu Mahallesi 595 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Aksu Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Aksu tarafından kuruldu.

TOKİ Antalya Aksu hükümet konağı inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Antalya İli Aksu İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak...

TOKİ Aydın Aksu Hükümet Konağı ihalesi 24 Haziran'da!

Antalya İli Aksu İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Haziran 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

SMCY Aksu İnşaat Turizm iletişim Haberi

SMCY Aksu İnşaat Turizm iletişim

SMCY Aksu İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Aksu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


SMCY Aksu İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Reklâm ve Organizasyon: 1- Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, sergi ve panayır alanı, kongre merkezi, sanatsal gösteri merkez kompleksi işletmek, kiraya vermek, kiralamak ve danışmanlık yapmak. Yetkili mercilerden izin almak kaydıyla yurt içinde ve yurt dışında sanat ve eğlence gösterileri, konserler, müzikal oyunlar, tiyatro oyunları, folklor gösterileri, bale oyunları, eğlence ve yarışma programları ve benzeri sanat ve eğlence faaliyetleri organize etmek, sergilemek, tertip etmek veya ettirmek.       2- Sesli ve ışıklı, görüntülü gösteriler yapmak, mevcut organizasyonlara katılmak. Her türlü müzik ve film gibi sanatsal eselere ait...