02 / 05 / 2024

Smf Tower İnşaat iletişim

Smf Tower İnşaat iletişim

Smf Tower İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Halef Kızılkaya ve Suat Tüzer ortaklığında Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Torun Tower'ın değeri 14 milyar TL'yi aştı! 

Torunlar GYO tarafından arsa değeri dahil olacak şekilde Torun Tower'ın 2023 yıl sonu değeri açıklandı. İşte o rakam...

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Yalap tarafından kuruldu.

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi açıldı!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi Esenyurt'ta Ersin Durgun ve Özdoğan Karagedik ortaklığında kuruldu.

Torun Tower'ın değeri ne kadar oldu?

Torunlar GYO tarafından Torun Tower'ın 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. İşte Torun Tower'ın değeri...

Tower İletişim Enerji Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tower İletişim Enerji Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

Masar İnşaat öğrenci potansiyelini yatırıma dönüştürüyor!

rotasını Türkiye’ye çeviren Masar İnşaat, Düzce’de inşa ettiği Masar Tower projesinde yatırımcılar için cazip bir kampanya başlattı. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Miami Okan Tower'ın lansmanı yapıldı!

İnşaat sektörü dahil, turizmde, eğitimde, sağlıkta ve gıdada 50 yıllık tecrübeye sahip Okan Grubu’nun yeni projesi 70 katlı Okan Tower Miami satışa çıktı.

Smf Tower İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smf Tower İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Halef Kızılkaya ve Suat Tüzer ortaklığında Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Anadolu Tower İmalat İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Tower İmalat İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şeref Diler ve Bülent Çoban ortaklığında 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

7 bin 428 metrekare alanda yükselen Nidya Tower projesi 228 rezidans, 150 ofis ve 20 ticari birimden oluşuyor. Peki Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

Ankara'nın ilk dikey mahallesi: Veb Tower İncek!

36 katlı tek kule şeklinde yükselen Veb Tower İncek projesi 86 adet daireden meydana geliyor. Veb Tower İncek projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Delta İnşaat Dubai Tower ev fiyatları!

Delta İnşaat Dubai Tower ev fiyatları 240 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Dubai Tower Esenyurt projesinde banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Smf Tower İnşaat iletişim Haberi

Smf Tower İnşaat iletişim

Smf Tower İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli Halef Kızılkaya ve Suat Tüzer ortaklığında kuruldu. 

Smf Tower İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğerişler.

Smf Tower İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Güneşli Mah.1274.Sok.No.2/41 Bağcılar