16 / 05 / 2024

SMM Capital Yapı ve İnşaat

SMM Capital Yapı ve İnşaat

SMM Capital Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mouseli Chadi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Fatih, Balat Mahallesi, Sultan Selim Caddesi'nde kuruldu.

Zeray Next Capital'de 14 Şubat'a özel yüzde 14 indirim!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa ettiği Next Capital projesinde 14 Şubat'a özel olarak yüzde 14 indirim yapılıyor. Söz konusu kampanya Şubat ayı boyunca geçerli olacak.

Zeray Next Capital'in yüzde 25 indirim kampanyası 1 ay uzatıldı! 

Zeray Next Capital projesi için peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyası 1 ay uzatıldı. Next Capital projesinin teslimlerinin 2025 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

Zeray Next Capital'de yüzde 25 indirim fırsatı! 2025 sonunda teslim!

Zeray Next Capital projesinde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Seha Yapı Türkiye’nin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında!

Seha Yapı, Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreninde ülkemizin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında yer alarak ödül kazandı. 

Sur Yapı Capital 500 listesinde 251'nci sırada!

Türkiye’de ilk defa ekonomi dergisi Capital tarafından gerçekleştirilen, en büyük 500 özel şirketin sıralandığı "Capital 500" listesinde Sur Yapı 251'nci sırada yerini aldı. 

Gayrimenkul sektöründe Yap-Yaşat modeli!

Capital Dergisi yazarlarından Güven Borça, gayrimenkulde yeni dönem olan Yap-Yaşat modelini açıkladı ve değerlendirdi. İşte, Güven Borça'nın yazısı... 

Bond Street Capital Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bond Street Capital Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şakir Eskici imzasıyla 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Smm Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smm Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Bülent Ağralı imzasıyla kuruldu.

Soyak Yapı’ya Real Estate Stars’dan 2 ödül!

Türk gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak Yapı, Capital ve Ekonomist Dergisi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği ‘Real Estate Stars - Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2016 Zirvesi’nde iki ödüle birden layık görüldü.

Kerten Capital yurtdışında otel yatırımı yapacak!

Kerten Capital, yarattığı Cloud 7 markasıyla Ataköy'den sonra Karaköy'de de otel yatırım yapıyor. Şirket Dubai, İran, Bulgaristan ve Romanya'ya otel açılacak.

Capital Gayrimenkul Turizm İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Capital Gayrimenkul Turizm İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fırat Şahin, Hidayet Şerefli, Ahmed Nasef ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu.

İdealist GYO piyasa yapıcılık sözleşmesini imzaladı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yönetim kurulunun aldığı kararla A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile ''Piyasa Yapıcılık'' sözleşmesi imzaladı.

Konut sektörü toparlanıyor ve işletmeler yeniden yatırım yapıyor!

AMP Capital Yatırım Strateji Başkanı ve Başekonomisti Shane Oliver, "Şu anda istihdam 2008 yılına kıyasla daha iyi seviyede, işsizlik yüzde 5 azaldı, güven arttı, konut sektörü toparlanıyor ve işletmeler yeniden yatırım yapıyor" diye konuştu.

SMM Capital Yapı ve İnşaat Haberi

SMM Capital Yapı ve İnşaat

SMM Capital Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mouseli Chadi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu.


SMM Capital Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat işlerini müteahhit veya taşeron olarak yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


SMM Capital Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Balat Mahallesi, Sultan Selim Caddesi,...