21 / 05 / 2024

SN İnşaat adres

SN İnşaat adres

SN İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Narmanlı tarafından kuruldu...

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Tefiye tarafından kuruldu.

Sn İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sn İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yaktı tarafından kuruldu.

Hüsnü Oğulları Otomotiv İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnü Oğulları Otomotiv İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Söğüt ve Hacı Söğüt ortaklığında kuruldu.

SNİ İnşaat Dekorasyon Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

SNİ İnşaat Dekorasyon Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile bugün Seyithan Öğrek tarafından kuruldu.

SN İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

SN İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Narmanlı tarafından kuruldu...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Alpgün İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpgün İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alparslan Oktay Güngörmüş ve Hüsnü Metin Demirci ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Aydınlar Proje İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Dış Ticaret Loj. Teks.Oto Kiralama Sn.ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Aydınlar Proje İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Dış Ticaret Loj. Teks.Oto Kiralama Sn.ve Tic.Ltd.Şti; İbrahim Bilgin tarafından 480 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Delen Taahhüt İnşaat Yapı Dekorasyon Tekstil Su Arıtma Sis.Elek.Ev Alet.Sn.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Delen Taahhüt İnşaat Yapı Dekorasyon Tekstil Su Arıtma Sis.Elek.Ev Alet.Sn.ve Tic.Ltd.Şti. Selam Delen tarafından 40 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

SN Park Plus'ın lansmanı yoğun ilgi gördü!

Nurem İnşaat AŞ'nin Sürmeli GYP ile İzmir'in Aliağa ilçesinde yaptığı SN Park Plus'ın lansmanı yoğun ilgi gördü.

İzmir SN Park Plus'ın lansmanına yoğun ilgi!

Nurem İnşaat AŞ'nin Sürmeli GYP ile İzmir'in Aliağa ilçesinde yaptığı SN Park Plus'ın lansmanı yoğun ilgi gördü. İZBAN'A yürüme mesafesinde, İzmir-Çanakkale yoluna 300 metre uzaklıktaki SN Park Plus okullara yakınlığı ile de avantajlı.

Güler Deri Konfeksiyon Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Dayanıklı Tük. Mal.Sn.ve Tic.Ltd.Şti.Karadeniz Şb. açıldı!

Güler Deri Konfeksiyon Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Dayanıklı Tük. Mal.Sn.ve Tic.Ltd.Şti.Karadeniz Şb. Ahmet Güler Şube Müdürlüğünde 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Gaziosmanpaşa 'da açıldı.

Hüsnüoğulları Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnüoğulları Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Orhan Aslan ve Erdoğan Aslan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Çekmeköy, Aydınlar Mahallesi, Adnan Kahveci Caddesi'nde kuruldu.

SN İnşaat adres Haberi

SN İnşaat adres

SN İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Narmanlı tarafından kuruldu.

SN İnşaat Taahhüt Limited Şirketi konusu:1-Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. 2-Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 3- Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanal, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı taahhüt, taşeronluk hizmetleri, 4- Her türlü ulaşım tesisleri, kara ve demiryolları v.b altyapı inşaatları,...