27 / 04 / 2024

SOCAR ülke merkezini Vadistanbula taşıyor

SOCAR ülke merkezini Vadistanbula taşıyor

Vadistanbul'un ofis ve ticari alanlardan oluşan Bulvar etabı petrol şirketi SOCAR'ın Türkiye merkezine ev sahipliği yapacak. Şirketin blok satın aldığı ofislerin yanı sıra konutların da bulunduğu karma projede 35 bin kişi yaşayacak

Socar Aliağa Rafinerisi kapasite artışı için ÇED süreci başladı!

Azerbaycan petrol şirketi Socar Power Enerji Yatırımları A.Ş.’nin İzmir Aliağa’daki 5,6 milyar dolarlık rafineri ve liman projesinde çalışmalar sürüyor. Kapasite artışı yapılacak projede ÇED süreci başladı...

Socar Türkiye'ye 20 milyar dolar yatırdı!

Toplam 20 milyar dolarlık Azeri sermayesini Türkiye’ye getiren Socar Türkiye’nin CEO’su Kenan Yavuz “Petkim olmasaydı, Star Rafinerisi; rafineri olamasaydı TANAP gerçekleşemezdi. Türkiye’nin en babayiğit şirketiyiz” dedi.

Socar'ın Türkiye'de 20 milyar dolarlık yatırımı bulunuyor!

Türkiye’nin petrokimya sektöründe tek hammadde üreticisi Petkim, 50’nci yılını İzmir’de düzenlediği törenlerle kutladı. ‘İki devlet tek millet’ sloganıyla gerçekleşen kutlamalar öncesi Socar Türkiye Başkanı Kenan Yavuz konuştu..

LAV, ihracat yaptığı ülke sayısını 138'e çıkarttı!

LAV Genel Müdürü Tuğrul Baran, ihracat yaptıkları ülke sayısının 138'e ulaştığını belirterek, "İhracat çalışmalarına başladığımız yeni ülkelerle bu yıl ihracatımız yüzde 10 artıracağız"dedi.

Türkiye gelişmiş ülke ama faizi Afrikalı!

Emaar’ın Bölge CEO’su Balaban, gayrimenkulde yüksek faizin ‘yük’ olduğunu vurgulayarak, “Kurların fazla yükselişi sorun olabilir. Türkiye gelişmiş ülke ama Afrika ülkesi faizi söz konusu” dedi

Avrupa pazarında ofis yatırımında en yüksek artışı gösteren ülke: Türkiye!

Türkiye'de A sınıfı ofis arzı yılsonu itibariyle yüzde 30 artarak 4.2 milyon metrekareye ulaştı. Böylece Türkiye, Avrupa pazarında ofis yatırımlarında en yüksek artışı gösteren ülke oldu..

Apple Danimarka'da dünyanın en büyük veri merkezini kuracak!

APPLE, Danimarka'nın Jylland yarımadasındaki Viborg şehri yakınlarında dünyanın en büyük veri merkezini kuracağını açıkladı.Bina inşaatı ise yaklaşık 10 yıl sürecek..

Balkanlar'da en çok yatırım çeken ülke Hırvatistan!

Balkan ülkeleri arasında 2014 yılı içerisinde en fazla yabancı yatırım çeken ülke Hırvatistan olurken, Bosna Hersek bu konudaki son sırada yer aldı.

Türk müteahhitlerinin iş yaptığı ülke sayısı 104’e ulaştı!

TMB, Ocak ayı İnşaat Sektörü Analiz Raporu’nu yayınladı. Yıl sonu itibariyle Türk müteahhitlerin faaliyet gösterdikleri ülke sayısı 104'e, üstlendikleri proje sayısı 7 bin 684'e, projelerin toplam tutarı ise 300.3 milyar ABD Dolarına ulaştı.

Türkiye, 2015 konut fiyatlarında en fazla artış beklenen ülke oldu!

ING Uluslararası Araştırmalar tarafından her yıl gerçekleştirilen yıllık ‘Konut Fiyatları ve Konut Kredileri Araştırması’nın 2014 yılı sonuçları açıklandı. Türkiye, 2015 konut fiyatlarında en fazla artış beklenen ülke oldu.

İstanbul Ülke Yapı Denetim Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Ülke Yapı Denetim Anonim Şirketi, İsmail Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Hendem Caddesi'nde kuruldu.

SOCAR ülke merkezini Vadistanbul'a taşıyor!

Vadistanbul'un ofis ve ticari alanlardan oluşan Bulvar etabı petrol şirketi SOCAR'ın Türkiye merkezine ev sahipliği yapacak. Şirketin blok satın aldığı ofislerin yanı sıra konutların da bulunduğu karma projede 35 bin kişi yaşayacak

Devremülke DASK nasıl yapılır?

Devremülk, tatil, sağlık, dinlenme, kaplıca gibi amaçlarla hazırlanmış olan müstakil bir dairenin bağımsız bölümünün mülkiyetine belirli bir tarih için sahip olma şekline deniyor. Peki, devremülke DASK nasıl yapılır?

SOCAR ülke merkezini Vadistanbula taşıyor Haberi

SOCAR ülke merkezini Vadistanbula taşıyor

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un ofis ve ticari alanlardan oluşan Bulvar etabı petrol şirketi SOCAR'ın Türkiye merkezine ev sahipliği yapacak. 


SOCAR, Türkiye merkezini Vadistanbul Bulvar'a taşımak için blok satın aldı. Konut etabında yaşamın başladığı karma projede, konut etapları, ofis blokları ve alışveriş merkeziyle birlikte toplam 35 bin kişilik bir nüfus bulunacak. 


HAVARAY İLE METROYA BAĞLANACAK 


Evyap Holding'e ait arsa üzerinde konumlandırılan Vadistanbul'un içinden 2.4 kilometre boyunca Sadabad Deresi geçiyor. 1 milyon 280 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Vadistanbul'un ofis alanı 300 bin metrekare. 


Mimarlık ofisi İki Design ile Amerika'nın dünyaca ünlü projelerine imza atmış SOM Architecture tarafından tasarlanan proje, Türkiye'nin ilk özel metrosuna ev sahipliği yapacak. Vadistanbul ortaklığı tarafından projeye özel olarak inşa edilecek havaray ile...