29 / 04 / 2024

Soçi turizm

Soçi turizm

Soçi, yurt dışına çıkamayan yerli turistlerin tercih ettiği en önemli deniz alternatiflerinin başında yer alıyor. Soçi, sahil şeridinde inşa edilen yüksek binaları, renkli caddeleri ve kıyıya paralel tren yoluyla, Rusların iç turizminde başkent rolünü üst

Solarhybrıd Yat İşletmeciliği Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solarhybrıd Yat İşletmeciliği Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Selçuk Karabeyoğlu tarafından kuruldu.

Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından ‘Türkiye ile olumlu adımlar atacağız’ mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, Soçi’de bir araya geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karadeniz Tahıl Anlaşması yönelik görüşmelere açık olduğunu ifade etti.

TÜİK açıkladı! Yerli turist ulaşıma 22,3 milyar lira harcadı!

Türkiye İstatistik Kurumu, ocak-mart dönemine dair "Hane Halkı Yurt İçi Turizm Araştırması" sonuçlarını duyurdu. Söz konusu verilere göre, seyahat harcamaları yüzde 82,8 yükselerek 22 milyar 271 milyon TL'yi aştı.

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karataş tarafından kuruldu.

Kama Otel İşletmeciliği Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kama Otel İşletmeciliği Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Necar Kama tarafından kuruldu.

Yurt içi turizm rakamları açıklandı! Harcanan para dudak uçuklattı

Yerli turistlerin geçen sene yurt içinde yaptığı seyahat harcamaları 63,4 milyar TL oldu.

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Kuruldu!

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından kuruldu.

Türkiye'de hepimizin cebinden bu para çıktı! İşte o devasa rakam

Türkiye İstatistik Kurumu, 2022'nin ilk çeyreğine ilişkin "hane halkı yurt içi turizm" verilerini açıkladı. Yerli turistler yılın ilk çeyreğinde seyahatlerinde 12,2 milyar lira harcadı.

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Burak Koç tarafından kuruldu.

Mebtur Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mebtur Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Aydıner Ateş, Bosfora Partners Gayrimenkul Yat. Yön. Ltd. Şti. ve Merent Otomotiv Gayrimenkul Kir. ve Yat A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Elia Seyahat Acenteliği Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Elia Seyahat Acenteliği Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Bahçelievler’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Salameh tarafından kuruldu.

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir tarafından kuruldu.

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şile’de  800 bin TL sermaye bedeli  ile Yıldız İlkhan tarafından kuruldu.

Soçi turizm Haberi

Soçi turizm

2014 Kış Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yaparak adını daha geniş coğrafyalarda duyuran Soçi, Kremlin yönetiminin son yıllarda önem verdiği ve ciddi yatırımlar yaptığı şehirlerden biri.


Olimpiyatlar dolayısyıla çehresi tamamen değişen kentte, yüzlerce tesis açıldı. Bunun yanı sıra Soçi'de inşa edilen yeni yollar ve altyapının da günlük hayata etkisi yadsınamayacak düzeyde.


Soçi, sahil şeridinde inşa edilen yüksek binaları, renkli caddeleri ve kıyıya paralel tren yoluyla, Rusların iç turizmindeki başkent rolünü üstleniyor. 


- Sibiryalı turistlerin iç turizm cenneti 


Yaklaşık 350 bin nüfusa sahip kent, Karadeniz'e bakan iki tepenin eteklerinde yer alıyor. Sırtını yemyeşil dağlara yaslayan Soçi'nin neredeyse her yerinde büyük oteller görülüyor. 


Soçi plajında sezon mayıs ayında açılıyor. Karadeniz bu mevsimde soğuk olsa da bu durum Sibirya'dan gelen turistleri çok etkilemiyor. Soçi, ülkenin kuzeyinden gelen turistler...