10 / 05 / 2024

Sofulu TOKİ Konutları

Sofulu TOKİ Konutları

Sarıçam Gönüllüleri Derneği, Sofulu'nun pis kokularla anılan imajını hafızalardan, çöp dağcıklarını da haritadan silmek için bölge halkı ve Sivil Toplum Örgütleriyle ortak girişimlerde bulunma kararı aldı.

Sofulu İlimtepe Konutları teslim tarihi!

Sofulu İlimtepe Konutları teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Sofulu İlimtepe Konutları güncel fiyat listesi!

Sofulu İlimtepe Konutları güncel fiyat listesi  haberimizde yer alıyor. Projedeki toplam konut sayısı 172.

Sofulu İlimtepe Konutları fiyat listesi!

Sofulu İlimtepe Konutları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje Adana  İmar İnşaat imzasını taşıyor. 

Sofulu İlimtepe Konutları nerede? Güncel fiyat!

Sofulu İlimtepe Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Sofulu İlimtepe Konutları fiyat!

Sofulu İlimtepe Konutları fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. Adana Sarıçam'da yükselen projede birçok sosyal donatı alanı yer alıyor.

Sofulu İlimtepe Konutları iletişim!

Sofulu İlimtepe Konutları iletişim için 444 13 07 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje 6 blok halinde inşa ediliyor.

Çayırova TOKİ Konutları satılık daire!

TOKİ Kocaeli Çayırova TOKİ Konutlar'nda 88 adet konut satışa sunuluyor. Çayırova TOKİ Konutları satılık daire fiyatları 186 bin 475 TL'den başlıyor ve 217 bin 515 TL'ye kadar çıkıyor.

Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

TOKİ Kocaeli Çayırova Evleri'nde daire fiyatları 118 bin 240 TL ile 141 bin 693 TL arasında değişiklik gösteriyor. Peki Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuruları ne zaman başlayacak?

Kocaeli – Çayırova Toplu Konut Uygulamaları kapsamında inşa ettirilen 88 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor.Peki Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuruları ne zaman başlayacak?

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri'nde başvurular 15 Haziran'da gerçekleşecek. Peki Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları!

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları 157 adet ev kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak.Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri'nde satılık daire fiyatları 118 bin 240 TL'den başlıyor.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi!

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri 'nde teslimler 36 ay sonra gerçekleşecek. Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Konya Sarayönü Konutları'nda teslimler başladı!

Sarayönü'ilde ve Ladik mahallesinde inşa edilen TOKİ konutlarının vatandaşlara teslimatı başladı. Belirlenen tarihlerde Ziraat Bankası'na yüzde 1 tutarında KDV, Konut Sigortası ve DASK ücretlerini yatıran vatandaşlar anahtarını teslim alabilecek.

Sofulu TOKİ Konutları Haberi

Sofulu TOKİ Konutları


Başkanlığını Avukat Yusuf Özer'in yürüttüğü Sarıçam Gönüllüleri Derneği, Sofulu'nun pis kokularla anılan imajını hafızalardan, çöp dağcıklarını da haritadan silmek için bölge halkı ve Sivil Toplum Örgütleriyle ortak girişimlerde bulunma kararı aldı. Yıllardır kaldırılıp kaldıramayacağı tartışma konusu olan Sofulu çöplüğünün şehir dışında bir alana taşınması hususunda hedef belirleyen Sarıçam Gönüllüleri, zaferle ayrılana kadar savaşmaya devam edecek kararlı bir duruş sergiliyor. 


BAŞKAN ÖZER, HER KESİMDEN DESTEK İSTEDİ 

Sofulu TOKİ Konutları önünde, Çarşamba günü Vv saat 18.30'da bir basın açıklaması gerçekleştirerek mücadeleyi başlatacaklarını ifade eden Başkan Özer. 

"Bölgede, Soma benzeri bir facia yaşanmaması için yetkilileri bilgilendireceğiz. Şu an Adananın en büyük sorununun Sofulu çöplüğü olduğu gerçeğini vurgulayacağız" dedi. Özer. 

"Stadyum, hastane, toplu konut, lise ve üniversite inşaatlarının sürdüğü modern bir yaşam alanının orta yerinde çöplük kalacak...