27 / 04 / 2024

Sarıçam Gönüllüleri Derneği'nden Sofulu'yu çöpten ardındırma harekatı!

Sarıçam Gönüllüleri Derneği'nden Sofulu'yu çöpten ardındırma harekatı!

Sarıçam Gönüllüleri Derneği, Sofulu'nun pis kokularla anılan imajını hafızalardan, çöp dağcıklarını da haritadan silmek için bölge halkı ve Sivil Toplum Örgütleriyle ortak girişimlerde bulunma kararı aldı.




Başkanlığını Avukat Yusuf Özer'in yürüttüğü Sarıçam Gönüllüleri Derneği, Sofulu'nun pis kokularla anılan imajını hafızalardan, çöp dağcıklarını da haritadan silmek için bölge halkı ve Sivil Toplum Örgütleriyle ortak girişimlerde bulunma kararı aldı. Yıllardır kaldırılıp kaldıramayacağı tartışma konusu olan Sofulu çöplüğünün şehir dışında bir alana taşınması hususunda hedef belirleyen Sarıçam Gönüllüleri, zaferle ayrılana kadar savaşmaya devam edecek kararlı bir duruş sergiliyor. 


BAŞKAN ÖZER, HER KESİMDEN DESTEK İSTEDİ 

Sofulu  TOKİ  Konutları önünde, Çarşamba günü Vv saat 18.30'da bir basın açıklaması gerçekleştirerek mücadeleyi başlatacaklarını ifade eden Başkan Özer. 

"Bölgede, Soma benzeri bir facia yaşanmaması için yetkilileri bilgilendireceğiz. Şu an Adananın en büyük sorununun Sofulu çöplüğü olduğu gerçeğini vurgulayacağız" dedi. Özer. 

"Stadyum, hastane, toplu konut, lise ve üniversite inşaatlarının sürdüğü modern bir yaşam alanının orta yerinde çöplük kalacak olması, çok vahim bir durum" dedi. 


Adana Medya


Geri Dön