16 / 05 / 2024

soğanl meydanı açıldı mı

soğanl meydanı açıldı mı

Osmangazi Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Soğanlı Meydanı törenle hizmete açıldı. Mustafa Dündar, Osmangazi’de başlattıkları daha modern ve yaşanabilir şehir inşa etme çalışmaları ile bir çok örnek projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti.

Kartal Soğanlık 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Kartal ilçesi, Soğanlık Mahallesi, 12637 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 03.08.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kartal Soğanlık 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Kartal ilçesi, Soğanlık Mahallesi, 10004 ada, 303, 391, 364, 365 parseller ve 258 parselin bir kısmı, 10377 ada, 362 parselin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliklerine itiraz askıya çıkarıldı.

Everest Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Meydan Alsham Şubesi açıldı!

Everest Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Meydan Alsham Şubesi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dağtekin tarafından açıldı.

Kartal Soğanlık Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Kartal ilçesi, Soğanlık Mahallesi, 10287 ada, 143 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Kartal Soğanlık parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Kartal İlçesi, Soğanlık Yeni Mahallesi, 10284 ada, 1, 2 ve 3 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasına ait parselasyon planı askıya çıkarıldı.

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Atha Meydan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Atha Meydan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Sağır tarafından açıldı.

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Meydan Şubesi bugün Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beşiktaş Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beşiktaş Meydan Şubesi bugün Beşiktaş'ta 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedel ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Şanlıurfa Döşeme Camisi ibadete açıldı!

Şanlıurfa Balıklıgöl’de bulunan ve 5 yıldır kapalı olan Tarihi Döşeme Camisi’nin restorasyonu tamamlandı.  8 asırlık cami uzun süren çalışmalarının ardından ibadete açıldı...

soğanl meydanı açıldı mı Haberi

soğanl meydanı açıldı mı

Osmangazi’de başlattıkları daha modern ve yaşanabilir şehir inşa etme çalışmaları ile bu güne kadar bir çok örnek projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Mustafa Dündar, “Yaşadığımız kente sahip çıkmak lafla değil hizmetle oluyor. Bizlerde 136 mahallemizdeki meseleleri tespit edip mahalle sakinleri ile birlikte projeler geliştirip hayata geçiriyoruz” dedi.


Bursa’nın son derece hızlı büyüyen ve gelişen bir şehir olduğunu dile getiren Başkan Mustafa Dündar, “Özellikle Osmangazi gibi, sıkışık ve çarpık yapılaşmanın yoğun olduğu bölgeler, hizmet üretmenin zor olduğu yerlerin başında geliyor. Bizler, tüm zorluklara rağmen kamulaştırmalarla nefes alabilecek yeni yaşam alanları oluşturuyoruz. Meydan, park, yeşil alan ve kültür merkezleri inşa ediyoruz. Soğanlı bölgesi, ciddi yatırım yaptığımız yerlerin başında geliyor. Sıkışık, sosyal yaşama alanı ve meydanların olmadığı bir yer. Soğanlı Meydanı için...