29 / 04 / 2024

Soğanlı kentsel dönüşümde 4. etap görücüye çıktı

Soğanlı kentsel dönüşümde 4. etap görücüye çıktı

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 4. etabı Bursa’da başlayan inşaat fuarında görücüye çıktı. 420 daire ve 80 dükkandan oluşan proje 20 ayda teslim edilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 6. etabın ilk harcı döküldü!

Türkiye’de kamu tarafından başlatılan ve her anlamda modern güvenli kent beklentisini karşılayan tek uygulama olan Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, etap etap büyüyerek umutları ve hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 68 bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kalan riskli alandaki 5 katlı binayı kamulaştırarak yıktı.

Bursa Soğanlı, kentsel dönüşümle değerlendi!

Yatay şehirleşmenin örnek projeleri arasında yer alan Soğanlı Kentsel Dönüşümü, sosyal donatı alanları, mimari ve teknik özellikleri ile de Bursa’nın yükselen değeri oldu.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 55 bina yıkıldı!

Bursa'nın Soğanlı bölgesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi tüm hızıyla sürüyor!

Osmangazi Belediyesi’nin inşa çalışmalarına hızla devam ettiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, büyümeye devam ediyor..

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlanıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında riskli bölgede boşaltılan binaların yıkım çalışmalarının yaklaşık 1 ay içinde tamamlanacağını dile getirdi. 

Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinde 5. etap heyecanı!

Osmangazi Belediyesi tarafından toplam 42 hektar alanda 4 etap olarak hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni heyecan yaşanıyor.

Bursa Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi, kentin vizyonunu değiştirmek adına yeniliklere devam ediyor. Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapular dağıtılıyor!

Osmangazi Belediyesi’nin Türkiye’nin örnek kentsel dönüşüm projesini hayata geçirerek modern bir şehir inşa ettiği Soğanlı’da, yeni hayat başladı.

Mustafa Dündar: Bursa Soğanlı'daki dönüşümde halk yanlış bilgilendirildi!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinde CHP’nin halkı yanlış bilgilendirdiğini belirtti.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde teslim zamanı!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona yaklaşıldı. Projede teslimler bu ay içinde gerçekleşecek.

Soğanlı kentsel dönüşümde 4. etap görücüye çıktı Haberi

Soğanlı kentsel dönüşümde 4. etap görücüye çıktı

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 4. etabı Bursa’da başlayan inşaat fuarında görücüye çıktı.


Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 280 firmanın katılımıyla kapılarını açarken, Soğanlı’daki kentsel dönüşüm çalışmalarında büyük bir rol üstlenen Atış Yapı’’da 4. etap çalışmalarını görücüye çıkarttı. Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış, "Bursa’nın yüzde 85-90’ı Kaçak ve deprem öncesi binalardan oluşmakta. Buradan yola çıkarak 2 yıldır kentsel dönüşüm çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu kapsamda Osmangazi Belediyesi’nin öncülük ettiği, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi 4. etabının inşasını üstlendik. 420 daire ve 80 dükkandan oluşan bir projeyi inşallah 20 ayda teslim edeceğiz. Bu bölgedeki riskli konut sahiplerini zaman içerisinde buraya taşıyacağız. Yeni rezerv alanları oluşturarak kentsel dönüşüme devam edeceğiz” dedi.


Soğanlı’nın, Türkiye’ye örnek olan önemli kentsel...