19 / 05 / 2024

Soğanlı Vadisi keşfedilmeyi bekliyor

Soğanlı Vadisi keşfedilmeyi bekliyor

Kapadokya bölgesinde yer almasına rağmen tur paketlerinde olmadığı için çok fazla bilinmeyen Soğanlı Vadisi, peri bacaları, kaya kiliseleri ve doğal güzellikleri ile keşfedilmek için bekilyor.

DKY Kartal Residence Soğanlık satılık!

DKY Kartal Residence Soğanlık satılık ev fiyatları 622 bin TL'den başlıyor. FSM Köprüsü’ne 25 dakikalık mesafede olan proje 22 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Soğanlık AND Kartal Rezidans satılık!

Soğanlık AND Kartal Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Anadolu Gayrimenkul imzası taşıyan proje 1.135 konut, 42 ofis ve 35 mağazadan oluşuyor.

AND Kartal Evleri Soğanlık fiyat!

AND Kartal Evleri Soğanlık fiyat listesi 290 bin liradan başlıyor. Karma konseptte tasarlanan AND Kartal projesinde konut teslimleri Nisan 2018 yılında gerçekleştiriliyor...

Soğanlık AND Kartal ödeme planı!

Soğanlık AND Kartal ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 2018 yılının Nisan ayında teslim edilecek proje Kartal Adliyesi'ne 600 metre mesafede yer alıyor.

Soğanlık AND Kartal Residence satışları!

Soğanlık AND Kartal Residence satışları 25 Ocak Pazartesi günü başlıyor. Anadolu Gayrimenkul'ün projesi AND Kartal, Soğanlık'ta Efes Pilsen Fabrikası arazisinin yerine yapılacak...

Soğanlık DKY Kartal Evleri satış ofisi!

Soğanlık DKY Kartal Evleri satış ofisi telefonu 0216 517 9 517 olarak belirlendi. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje deniz otobüsü iskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre yakınlıkta yer alıyor.

Soğanlık AND Kartal satılık!

Soğanlık AND Kartal satılık daire teslimlerinin 2018 yılının ikinci çeyreğinde yapılması planlanıyor. 175 bin metrekaresi konut alanından oluşan proje Kartal Adliyesi'ne 600 metre mesafede bulunuyor.

Soğanlı kentsel dönüşüm 1. etap 2. kısım ihalesi 2 Şubat'ta!

Osmangazi Belediye Başkanlığı, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 46 milyon 412 bin 800 TL olarak belirlendi.

Bursa Soğanlı kentsel dönüşümün fitilini ateşledi!

Olay Bursa Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa Özdal bugünkü yazısında Bursa Osmangazi'deki kentsel dönüşümü ve Soğanlı'daki inşaat alanını anlattı. İşte o yazı...

Bursa Soğanlı kentsel dönüşümde 2. etap ihalesi yapıldı!

Bursa’nın en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan Soğanlı’daki boş arazilere yapılan inşaatlarda ikinci etabın ihalesi yapıldı. 54 milyon tutarındaki inşaatları, yüzde 41’i belediyeye verilmek üzere Harput Grubu inşa edecek.

Soğanlık DKY Business Kartal iletişim!

Soğanlık DKY Business Kartal iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede ofislerin alanları 105 ile 931 metrekare arasında değişiyor.

19 soruda Soğanlık DKY Business Kartal projesi!

Peşinde yüzde 15 indirim uygulanan proje İstanbul Kartal Soğanlık'ta hayata geçiriliyor. İşte 19 soruda Soğanlık DKY Business Kartal projesi detayları ve ödeme seçenekleri....

Bursa Soğanlı kentsel dönüşüm projesi ihale edilecek!

Osmangazi Belediye Başkanlığı, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırılacak. İhaleler 17 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Soğanlı Vadisi keşfedilmeyi bekliyor Haberi

Soğanlı Vadisi keşfedilmeyi bekliyor

Yeşilhisar ilçesi sınırları içindeki Soğanlı Vadisi, peri bacaları, kaya oyma kiliseleri, manastırları ve doğal güzellikleriyle keşfedilmeyi bekliyor.


AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, etrafı dik kayalarla çevrili Soğanlı, Kayseri'ye 80, Ürgüp'e ise 35 kilometre uzaklıkta yer alan 300 nüfuslu bir mahalle.


Soğanlı Vadisi, Kapadokya'nın turist yoğunluğundan uzaklaşıp nefes almak isteyen yerli ve yabancı ziyaretçilere, eşsiz güzellikleriyle meyve ağaçlarının gölgesinde çeşitli lezzetleri tatma ve çaylarını yudumlama imkanı sunuyor.


Ihlara Vadisi'nin, Ürgüp ve Göreme'nin gölgesinde kalmış Soğanlı Vadisi, girişimci yöre halkının çabalarıyla, özünü kaybetmeden turizmden hak ettiği payı almaya çalışıyor. 


- Kaya oyma kiliseler


Birinci derece hem doğal hem de arkeolojik sit alanı olan 25 kilometre uzunluğundaki vadide yamaçlarda, Roma döneminde  mezarlık, Bizans döneminde ise kilise olarak kullanılan kaya oyma mekanlar yer alıyor. 


Hristiyanlığın Kapadokya'daki eski merkezlerinden biri...