03 / 05 / 2024

Soğanlık DKY İnşaat projesi DKY Kartal

Soğanlık DKY İnşaat projesi DKY Kartal

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Soğanlık DKY Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Peki DKY İnşaat projesi DKY Kartal nerede?

Kartal Soğanlık 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere İstanbul İli, Kartal İlçesi, Soğanlık Mah. 10342 Ada 34 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda...

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 6. etabın ilk harcı döküldü!

Türkiye’de kamu tarafından başlatılan ve her anlamda modern güvenli kent beklentisini karşılayan tek uygulama olan Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, etap etap büyüyerek umutları ve hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Kartal Soğanlık 10377 ada, 362 parselin imar planı askıda!

Kartal ilçesi, Soğanlık Mahallesi, 10377 ada, 362 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Kartal Soğanlık Mahallesi plan tadilatı askıda!

Kartal İlçesi, Soğanlık Mahallesi, 10680 ada, 1 parselin kuzey doğusundaki alanın bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Soğanlık Şubesi açıldı!

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Soğanlık Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 68 bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kalan riskli alandaki 5 katlı binayı kamulaştırarak yıktı.

Kartal Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kültür sanata önem veren politikalarına ve ilçe tarihini yaşatan ve koruyan çalışmalarını hızla sürdüren Başkan Altınok Öz’ün liderliğindeki Kartal Belediyesi, Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin temelini attı.

Uzman Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Soğanlık Şubesi açıldı!

Uzman Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Soğanlık Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlanıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında riskli bölgede boşaltılan binaların yıkım çalışmalarının yaklaşık 1 ay içinde tamamlanacağını dile getirdi. 

Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Kartal'da Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temel atma törenine katıldı.

Soğanlık DKY İnşaat projesi DKY Kartal Haberi

Soğanlık DKY İnşaat projesi DKY Kartal

İçerisinde bisiklet yolları, çiçek bahçeleri, çocuk oyun alanları, otopark, su kanalları, açık ve kapalı kullanımlı havuzları, fitness center ve koşu parkurları gibi sosyal alanlar bulunan DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 

Projede daire tipleri 2+1.5, 3+1.5, 4+1.5, 5+1.5, 6+1.5 olarak tasarlandı.Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan Soğanlık DKY Kartal ‘da 60 aya kadar taksitlendirme yapılabiliyor.


DKY İnşaat projesi DKY Kartal nerede?

DKY Kartal projesi Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika, FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre mesafede yer alıyor.


Telefon: (0216) 517 9 517

Adres: Kartal M1 Alışveriş Merkezi Karşısı-İstanbul

Web: www.dkyinsaat.com

Pınar...