18 / 05 / 2024

Soğuk Pınar hes ihalesi

Soğuk Pınar hes ihalesi

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi, vatandaşa verdiği suya zam yapmamak amacı ile başlattığı HES Projesini bitirme noktasına geldi. İSU'nun en büyük HES projesi olan Soğuk Pınar üzerindeki 4 HES projesinin üçüncüsünün ihalesi yapıldı.

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Kocaeli Soğukpınar'daki 4 HES projesinde sona gelindi!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi, vatandaşa verdiği suya zam yapmamak amacı ile başlattığı HES Projesini bitirme noktasına geldi. İSU'nun en büyük HES projesi olan Soğuk Pınar üzerindeki 4 HES projesinin üçüncüsünün ihalesi yapıldı.

Moment Gayrimenkul Yapı Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moment Gayrimenkul Yapı Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Volkan Yolcu tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Çekmeköy, Soğuk Pınar Mahallesi, Barbaros Bulvarı 'nda kuruldu.

Ahmet Soğuk kimdir?

Sakarya Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk kimdir? Ahmet Soğuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Soğuk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Soğuk...

Isparta Eğirdir'de 1 milyon 165 bin 895 TL'ye satılık soğuk hava deposu!

Isparta'nın Eğirdir İlçesi'nde yer alan 8 bin 105 metrekarelik alana sahip soğuk hava deposu Eğirdir İcra Dairesi tarafından 12 Ocak 2015 günü saat 14:30 ile 14:35 arası ihale ediliyor.

1958 yılında Haydarpaşa Silosu ve Soğuk Hava Deposu'nun açılışı yapılmış!

1958 yılında Haydarpaşa Limanı'nın birinci kısmı, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin 34 bin tonluk silosu ve Et ve Balık Kurumu'nun soğuk hava deposu, Celal Bayar ve Adnan Menderes'in katılımıyla merasimle açılmış.

Başpınar Mahallesi TOKİ kuraları çekildi!

TOKİ ve Altındağ Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları'nın kuraları çekildi. Hüseyin Gazi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kura çekiminde tam 136 aile yeni evlerine kavuştu.

Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları’nın kuraları çekildi!

TOKİ ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları’nın kuraları çekildi. Hüseyin Gazi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kura çekiminde tam 136 aile yeni evlerine kavuştu.

TOKİ Başpınar Konutları kura çekilişi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKi Konutlan'nın kuraları çekildi. Hüseyin Gazi Kültür Merkezinde gerçekleşen kura çekiminde tam 136 aile yeni evlerine kavuştu.

Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ kura sonuçları!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar'da bulunan 338 tane dairenin kura çekilişi yapıldı. Daireler 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldı. İşte Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ kura sonuçları...

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar kura çekilişi sonuçları açıklandı!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar kura çekilişi sonuçları açıklandı. İlan detayı, 2+1 ve 3+1 dairelerin kura çekilişi sonuçları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 338 tane daire yer alıyor.

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ Konutları kura sonuçları!

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ Konutları kura sonuçları açıklandı. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 99 bin TL'den başlıyor. İşte 2+1 ve 3+1 konutların kura listesi...

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar Konutları kura sonuçları!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar Konutları kura sonuçları açılandı. 338 adet daireden meydana gelen projede daireler 99 bin TL'den satışa sunuldu. İşte kura 2+1 ve 3+1 daire kura listesi...

Soğuk Pınar hes ihalesi Haberi

Soğuk Pınar hes ihalesi

İSU, enerji maliyetlerini azaltarak vatandaşa verdiği suya zam yapmamak amacı ile başlattığı HES çalışmalarında Kandıra Namazgah Barajı HES Projesini bitirme noktasında gelirken, Avluburun HES projesi onaylandı ve ihalesi yapıldı. Başiskele Soğuk Pınar üzerinde de 4 HES için çalışmaların sonuna gelen ÎSU, Soğuk Pınar HES'lerinin üçüncüsünün ihalesini de yaptı; HES'lerde üretilecek elektrik ile İSU'nun enerji giderlerinde büyük düşüş sağlanacak. 



AVLUBURUN HES'İ BAŞLAYACAK 



Kandıra köylerine Sapanca'dan verilen suyun Avluburun arıtma tesisine giderken oluşan debiden yararlanarak elektrik üretmek isteyen ÎSU, Avluburun HES'inin proje çalışmalarını bitirdi ve ihaleye çıktı. Günlük 0,2 MGW elektrik üretimi gerçekleştirmesi planlanan Avluburun HES'inin ihalesini Cemil Özgür İnşaat yaptı. Sapanca ve Avluburun arasında bulunan borunun üzerine yapılacak olan HES 1 milyon 578 bin 875 lira mal olacak. 


SOĞUK PINAR'DA 4 HES 


Yatırım yaparak...