04 / 05 / 2024

Soğuksu 1 Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi

Soğuksu 1 Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi

Karabük'te inşa edilen Soğuksu 1. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde 154 konut için kuralar çekildi.

Beykoz Soğuksu ve Acarlar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Soğuksu Ve Acarlar Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ Soğuksu kura sonuçları 299 konut!

TOKİ Karabük Soğuksu projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Karabük Soğuksu başvuruları bugün sona eriyor!

2+1 ve 3+1 konutlara yer verilen TOKİ Karabük Soğuksu projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Soğuksu 1. Etap TOKİ'de kuralar çekildi!

Karabük'te inşa edilen Soğuksu 1. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde 154 konut için kuralar çekildi.

TOKİ Karabük Soğuksu Kentsel Dönüşüm projesinde son durum!

Karabük Soğuksu Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında, çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Projede 700 konut, 2 cami, 1 ticaret merkezi ve 1000 kişilik yurt binası yer alıyor.

Soğuksu'da 2.etap kentsel dönüşüm başlıyor!

Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Soğuksu Mahallesi 2. Etap kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Projenin ihalesinin 11 Ağustosta 2015 tarihinde yapıldığını ve yüklenici firmanın belirlendiğini açıkladı.

Karabük Soğuksu'da 2. etap kentsel dönüşüm başlıyor!

Ak Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Soğuksu Mahallesi 2. Etap kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Soğuksu 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesi başlıyor!

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Soğuksu Mahallesi 2. Etap kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kahveci, önümüzdeki günlerde projenin inşaatlarına başlanacağını belirtti.

TOKİ Soğuksu 2. etap konut ihalesi 5 Ağustos’ta!

2011 Yılında Bakanlar Kurulu kararı ile Kentsel Dönüşüm alanı ilan edilen Soğuksu mahallesinde birinci etap konutlar 2013 yılı Kasım ayında hak sahiplerine teslim edilirken, 2. etap konutlarının ihale tarihi de belirlendi.

Toki Karabük Soğuksu 2. etap konutları ihalesi 5 Ağustos'ta!

Soğuksu mahallesinde 1. etap konutlar 2013 yılı Kasım ayında hak sahiplerine teslim edilirken, 2. etap konutların ne zaman yapılacağı merakla bekleniyordu.

TOKİ Soğuksu 2. Etap Konutları İhalesi 5 Ağustos'ta!

Kentsel Dönüşüm alanı ilan edilen Soğuksu mahallesinde birinci etap konutlar 2013 yılı Kasım ayında hak sahiplerine teslim edildi.TOKİ Soğuksu'da yapılacak 2. Etap konutların ihale tarihini açıkladı.

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 1. Etap'ta 1 adet konut satılıyor!

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 1. Etap projesi kapsamında 1 adet 3 oda 1 salon konut kurasız, başvuru önceliğine göre satışa sunuluyor. Projede başvurular 24 Kasım'da başlayacak.

Vaditepe Bahçeşehir 1. Etap ödeme tablosu!

Vaditepe Bahçeşehir 1. Etap ödeme tablosu haberimizde yer alıyor. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 285 bin TL ile 1 milyon 199 bin 380 TL arasında değişiyor.

Soğuksu 1 Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Haberi

Soğuksu 1 Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi

Karabük Belediyesi ve TOKİ Başkanlığı ile yürütülen Soğuksu 1. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamı'nda, inşaatı tamamlanmak üzere olan ve 1. etap proje alanında evi yıkılan 154 konut için muvafakat senedi imzalayan hak sahipleri için kura çekilişi yapıldı. Belediye nikah salonunda noter huzurunda yapılan kurada 154 hak sahipleri belirlendi.


Karabük...