01 / 05 / 2024

Soğuksu 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesi çalışmaları başlıyor

Soğuksu 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesi çalışmaları başlıyor

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Soğuksu Mahallesi 2. Etap kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kahveci, önümüzdeki günlerde projenin inşaatlarına başlanacağını belirtti.

TOKİ Soğuksu kura sonuçları 299 konut!

TOKİ Karabük Soğuksu projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Karabük Soğuksu başvuruları bugün sona eriyor!

2+1 ve 3+1 konutlara yer verilen TOKİ Karabük Soğuksu projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Karabük Soğuksu TOKİ başvuruları başlıyor!

Karabük Merkez Soğuksu Mahallesi 700 Konut Kentsel Yenileme Projesi için başvurular bugün başlıyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi 2 Şubat 2018 olarak belirlendi.

Soğuksu 1. Etap TOKİ'de kuralar çekildi!

Karabük'te inşa edilen Soğuksu 1. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde 154 konut için kuralar çekildi.

TOKİ Karabük Soğuksu Kentsel Dönüşüm projesinde son durum!

Karabük Soğuksu Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında, çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Projede 700 konut, 2 cami, 1 ticaret merkezi ve 1000 kişilik yurt binası yer alıyor.

Soğuksu'da 2.etap kentsel dönüşüm başlıyor!

Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Soğuksu Mahallesi 2. Etap kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Projenin ihalesinin 11 Ağustosta 2015 tarihinde yapıldığını ve yüklenici firmanın belirlendiğini açıkladı.

Karabük Soğuksu'da 2. etap kentsel dönüşüm başlıyor!

Ak Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Soğuksu Mahallesi 2. Etap kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Soğuksu 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesi başlıyor!

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Soğuksu Mahallesi 2. Etap kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kahveci, önümüzdeki günlerde projenin inşaatlarına başlanacağını belirtti.

TOKİ Soğuksu 2. etap konut ihalesi 5 Ağustos’ta!

2011 Yılında Bakanlar Kurulu kararı ile Kentsel Dönüşüm alanı ilan edilen Soğuksu mahallesinde birinci etap konutlar 2013 yılı Kasım ayında hak sahiplerine teslim edilirken, 2. etap konutlarının ihale tarihi de belirlendi.

Toki Karabük Soğuksu 2. etap konutları ihalesi 5 Ağustos'ta!

Soğuksu mahallesinde 1. etap konutlar 2013 yılı Kasım ayında hak sahiplerine teslim edilirken, 2. etap konutların ne zaman yapılacağı merakla bekleniyordu.

TOKİ Soğuksu 2. Etap Konutları İhalesi 5 Ağustos'ta!

Kentsel Dönüşüm alanı ilan edilen Soğuksu mahallesinde birinci etap konutlar 2013 yılı Kasım ayında hak sahiplerine teslim edildi.TOKİ Soğuksu'da yapılacak 2. Etap konutların ihale tarihini açıkladı.

İdris Güllüce Elazığ TOKİ 2. Etap konut teslim törenine katıldı!

İdris Güllüce Elazığ TOKİ 2. Etap konut teslim törenine katıldı. Bakan Güllüce:''Türkiye düne kadar, patates, soğan, sarımsak, kuru üzüm ve incir satıyordu. Şimdi helikopter satıyor'' dedi.

Başakşehir Oyakkent 2. Etap'ta 268 bin TL'ye 3+1!

Önümüzdeki Mayıs ayında konut teslimleri başlayacak olan Başakşehir Oyakkent 2. Etap projesinde 10 blokta 507 konut yer alıyor

Soğuksu 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesi çalışmaları başlıyor Haberi

Soğuksu 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesi çalışmaları başlıyor

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Soğuksu Mahallesi 2. Etap kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 


Kahveci açıklamasında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) ile yürütülen yoğun çabalar sonucunda Soğuksu Mahallesine 700 konutluk 2. etap kentsel dönüşüm projesi ihalesinin 11 Ağustos'ta 2015 tarihinde yapıldığını ve yüklenici firmanın belirlendiğini açıkladı. 


Önümüzdeki günlerde projenin inşaatlarına başlanacağını belirten Kahveci" 700 konutluk Soğuksu 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projemizde 700 konutun yanı sıra 700 ve 600 kişilik 2 adet camii ve bir adette alışveriş merkezi de yapılacaktır. Bu projelerin bitirilmesi sonucunda Soğuksu Mahallemiz, Karabük'ümüzün en modern mahallelerinden birisi haline gelecek" dedi. 


Kahveci, önümüzdeki günlerde yine TOKİ öncülüğünde yeni toplu konut projesi çalışmalarının da başlanacağını da ifade etti. 


Safranbolu'da Son...