29 / 04 / 2024

soğuksu paşa garden

soğuksu paşa garden

Paşabahçe Soğuksu'da, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 2 km, Riva-Şile Otobanı'na 500 metre, Paşabahçe sahiline 2 km mesafede bulunan Paşa Garden, 6 blok toplam 60 daireden oluşuyor.

Beykoz Soğuksu Gençlik Merkezi 2020'de açılacak!

Beykozlu gençlere kültür-sanat, eğitim ve spor alanlarında hizmet verecek olan Soğuksu Gençlik Merkezi’nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Karabük Soğuksu kura sonuçları 7 Aralık 2017!

TOKİ Karabük Soğuksu kura sonuçları 7 Aralık 2017 henüz açıklanmadı. Projenin kura çekilişi bugün gerçekleşti.

Beykoz Soğuksu'ya gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi Soğuksu Gençlik Merkezi'nin inşaatını sürdürüyor

Soğuksu 1. Etap TOKİ'de kuralar çekildi!

Karabük'te inşa edilen Soğuksu 1. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde 154 konut için kuralar çekildi.

TOKİ Karabük Soğuksu Konutları'nın kurası 25 Şubat'ta!

Karabük Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Soğuksu'da inşa edilen 154 konutun kurası çekilecek. 25 Şubat'ta gerçekleşecek kurada daireler sahiplerine kavuşacak.

Karabük Soğuksu TOKİ'ye yurt binası yapılıyor!

Karabük merkeze bağlı Soğuksu Mahallesinde TOKİ tarafından yürütülmekte olan Toplu Konut Projesi'nde 1000 kişilik yurt binası inşaatının son aşamasına gelindi.

İnsay Yapı, Yeni Sahra ve Beykoz Soğuksu’da dönüşüme giriyor!

Kısa süre içinde adını sıkça duyduğumuz İnsay Yapı, 2016 yılında gerçekleştirdiği projelerle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. İnsay Yapı yeni yılda, Yeni Sahra ve Beykoz Soğuksu’da yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Karabük Soğuksu'da TOKİ parkı açıldı!

Karabük Belediyesi tarafından Soğuksu Mahallesine yapılan Soğuksu TOKİ Parkı'nın açılışı yapıldı. Açılış töreninde konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, göreve geldikten sonra 7 yıl içerisinde Karabük'ün şeklini ellerinden geldiğince değiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Antalya Soğuksu Pazarı hukuka aykırı mı?

Antalya Defterdarlığı'nın Büyükşehir Belediyesi’ne karşı açtığı dava da daha önceki plan tadilatlarının hukuka aykırı olduğu, Soğuksu Pazarı’nın mahkeme kararlarına aykırı olarak tesisi olunan işlemin hukuka aykırı olduğuna dair mahkeme kararı.

Akyazı Gazi Osman Paşa Camii yenilendi!

Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii İç Dış boya, Çini, Hattat, Isıtma Soğutma Aydınlatma, Halı ve bakım onarım yapılarak yenilendi.

TOKİ Karabük Soğuksu'da 700 konut inşa ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ tarafından Karabük merkez Soğuksu Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında yapımına başladıkları 700 konutun, örnek bir proje olduğunu bildirdi.

Soğuksu'da 2.etap kentsel dönüşüm başlıyor!

Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Soğuksu Mahallesi 2. Etap kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Projenin ihalesinin 11 Ağustosta 2015 tarihinde yapıldığını ve yüklenici firmanın belirlendiğini açıkladı.

Karabük Soğuksu'da 2. etap kentsel dönüşüm başlıyor!

Ak Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Soğuksu Mahallesi 2. Etap kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

soğuksu paşa garden Haberi

soğuksu paşa garden

3 tip dairenin bulunduğu Paşa Garden'da fiyatlar 250.000 dolardan başlıyor. Akıllı ev sistemi ile yaşama kolaylık katan projenin pazarlama ve satışını RE/MAX AC Ofisi gerçekleştiriyor.

Doyumsuz boğaz manzarası, her iki köprüye yakın konumu ve modern mimarisi ile cazip bir yaşam alanı sunan Paşa Garden, 6 blok ve 60 daireden oluşuyor. Toplam 11.000 metrekare üzerine projelendirilen Paşa Garden'da, 3 tip daire yer alıyor. Giriş dubleksler 160 metrekare 3+1, ara katlar 160 metrekare 3+1, çatı dubleksler de 210 metrekare 4+1 özelliğine sahip bulunuyor.

7.800 metrekare yeşil alanın yer aldığı Paşa Garden'da, fitness salonu, basketbol sahası, tenis kortu, mini futbol sahası, çocuk oyun alanları, bilardo salonu, pinpon oyun alanı, kapalı otopark, 24 saat özel...