02 / 05 / 2024

Soho House Limited

Soho House Limited

Soho House İstanbul Otelcilik Limited Şirketi, Soho House Limited tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile ile 1 Eylül'de Şişli, Nişantaşı, Teşvikiye Bostan Sokak, Orjin Binası'nda kuruldu.

Hidraz Sep House Mimarlık Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hidraz Sep House Mimarlık Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Hamıdreza Hosseınkhanı ve Sepıdehsadat Vafa ortaklığı ile kuruldu.

Family House Prefabrik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Family House Prefabrik Yapı Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Halime Tetik tarafından kuruldu.

Safe House Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Safe House Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özbuğan tarafından kuruldu.

Alb Tiny House Konteyner İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alb Tiny House Konteyner İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Albayrak tarafından kuruldu.

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uğur Öz tarafından kuruldu.

Net House Pazarlama Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net House Pazarlama Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Khatereh Eını Sadr tarafından kuruldu.

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yusuf Elbeyli tarafından kuruldu.

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Özlenen Güneş tarafından kuruldu.

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Saeed Shaashaa ve Suhayla Aljoughl ortaklığında kuruldu.

Modul Steel House Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modul Steel House Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bbugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öz tarafından kuruldu.

Cnr House İnşaat Emlak Otomotiv Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr House İnşaat Emlak Otomotiv Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Uğuz tarafından kuruldu.

World House İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World House İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Yücel tarafından kuruldu.

Soft House Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Soft House Gayrimenkul Limited Şirketi bugün İçerenköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Qıxıan Yın ve Roozbeh Gharıbparast ortaklığında kuruldu.

Soho House Limited Haberi

Soho House Limited

Soho House İstanbul Otelcilik Limited Şirketi, Soho House Limited tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile ile 1 Eylül'de kuruldu. 


Soho House İstanbul Otelcilik Limited Şirketi iş konusu; 1- otellerin, hostellerin, restoranların, özel kulüplerin, kafe ve barların, doğrudan, herhangi bir tür veya herhangi bir isim altında pazarlama, alım ve satım, renovasyon, işletme ve idaresini yapmak, 2- turistik tesisler, oteller, hosteller, özel kulüpler, restoranlar, kafe ve barlar ile ilgili her tür hizmetin gerçekleştirilmesi, katkıda bulunulması, idare ve kontrolünü kendi adına veya komisyon karşılığı üçüncü kişiler adına yapmak, Şirket yukarıda belirtilen amaç ve konusu ile ilgili olarak; 3- yurt içi ve yurt dışında kuruluşların temsilciliğini, acentalığını almak, gayesine uygun olarak yerli ve yabancı şirketlerle adi ortaklık veya benzeri iştiraklere ihalelere gerek pilot gerekse...