03 / 05 / 2024

şok elektronik aletler fiyat

şok elektronik aletler fiyat

ŞOK Markete bu hafta gelecek teknolojik ürünler belli oldu. Peki ŞOK'ta bu hafta hangi teknolojik ürünler gelecek, fiyatları ne olacak? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

ŞOK Markete bu hafta hangi teknolojik aletler gelecek? İşte ŞOK 6 Mayıs 2022 fiyat listesi

ŞOK Market'in 8 Haziran 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki katalogda hangi teknolojik ve dijital aletler yer alıyor? İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi.

ŞOK 27 Mart 2024 Aktüel Ürünler Kataloğunu yayımladı! Bu çarşamba ŞOK'ta birçok üründe indirim var!

ŞOK Market 27 Mart 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, ŞOK'ta bu çarşamba günü elektronik eşyadan, gıda ve deterjana kadar birçok üründe indirim fırsatı var. 

ŞOK markette bugün hangi ürünlerde indirim var? ŞOK'ta tekstil, elektronik ve gıda ürünlerinde indirim!

ŞOK'ta bugün hafta sonu indirimi devam ediyor. Bugün, ŞOK markette beyaz eşyadan, gıda ürününden tekstile kadar birçok üründe indirim fırsatı!  

Bu Çarşamba ŞOK'ta televizyon ve telefonlarda indirim! ŞOK Market 21 Şubat 2024 güncel kataloğunu yayımladı!

ŞOK Market 21 Şubat 2024'te güncel ürünler kataloğu internet sayfasından paylaştı. ŞOK'ta bu Çarşamba; elektronik ürünlerde, telefon, televizyon ve seçili ürünlerde indirim yapılacağı duyuruldu. İşte, 21 Şubat 2024 ŞOK indirimleri.

ŞOK markette yarın hangi ürünlerde indirim var? ŞOK 17 Şubat 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı!

ŞOK Market 17 Şubat 2024 kataloğunu yayımladı. Bu cumartesi ŞOK markette elektronik ürün, gıda ve seçili birçok üründe indirim yapılacak. Samsung 11 Kg Çamaşır Makinesi 19.999 TL, Tekerlekli Pazar Arabası 139 TL.

BİM 16 Şubat Aktüel Kataloğu yayımlandı! Bu cuma BİM'de beyaz eşyadan, seçili elektronik ürünlerde indirim fırsatı!

BİM 16 Şubat 2024 aktüel kataloğunu paylaştı. Buna göre, bu cuma BİM'de seçili birçok üründe indirim sunulacak. Gıda, giyim, oyuncak ve elektronik eşyalarda indirim fırsatı sunan BİM'de neler var?

ŞOK 7 Şubat 2024 Kataloğunu yayınladı! ŞOK'ta bu çarşamba seçili ürünlerde, dayanılmaz fırsatlar sizleri bekliyor!

ŞOK Aktüel 7 Şubat 2024 kataloğunu marketin internet sayfasında yayınladı. Bu çarşamba günü ŞOK'ta farklı kategorilerde onlarca ürün fırsatı yer alıyor. Katalogta yer alan seçili elektronik ürünler, sevgililer gününe özel indirimler yer alıyor. 

Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? En çok kazandıran şirket Vestel Elektronik!

Borsa İstanbul bu hafta rekor seviyeyi görürken, en fazla primlenen kağıt yüzde 34,4 ile Vestel Elektronik olduğu açıklandı. 

A101'de haftalık kampanyalar devam ediyor! Temizlik ürününden, elektronik eşyalara kadar fırsat ürünler...

A101 bu hafta mutfak malzemelerinden, temizlik malzemelerinden, elektronik eşyalardan tabaklara kadar pek çok üründe indirim yapacak. İşte ayrıntılar...

A101’de Apple haftası: iPhone’dan Watch’a, iPad’den AirTag’e! İşte fiyat listesi

Türkiye'nin önde gelen süpermarket zincirlerinden biri olan A101, Apple ürünleri arasında iPhone, Watch Series 8, iPad ve diğer birçok elektronik üründe indirimlere başladı.

Gis Teknik Mühendislik Otomotiv Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gis Teknik Mühendislik Otomotiv Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Onur Ok ve Sema Güvenç ortaklığında kuruldu.

Elektrik fatura ücreti yüksek gelenler bu yöntemleri mutlaka uygulayın!

Çağımız itibari ile hepimizin evinde kullandığı beyaz eşya, ışık, priz ve pek çok elektronik eşya, elektrik faturasına yüksek ücret olarak yansıyor. Aynı zamanda yükselen enflasyon ile beraber elektrik faturaları daha çok ücretler ile karşımıza çıktı. İşte, elektrik faturanızı yarıya indirecek tasar

Fırsat bu fırsat! A101'de televizyon fiyatını duyanlar markete akın etti! Bu fırsatı kaçıran çok üzülür

A101 elektrik elektronik ürünler başta olmak üzere bir çok üründe vatandaşı tatmin edici indirimler yaptı. Bu indirimden faydalanmak isteyeneler internetten A101'in fiyat kataloğunu araştırıyor.

Yeni yönetmelikle çok sayıda elektrikli ve elektronik eşya ithal edebileceksiniz! İşte o ürünler!

Resmi Gazete’de yayımlanan yeni yönetmelik kapsamında atık elektrikli ve elektronik eşyalar ithal edilebilecek. Peki yönetmeliğin kapsamı ne, hangi ürünler ithal edilebilecek? İşte merak edilen yönetmeliğin ayrıntıları…

şok elektronik aletler fiyat Haberi

şok elektronik aletler fiyat

ŞOK Marketin Temmuz 2022 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında bulunan ŞOK'un aktüel ürünler kataloğunda teknolojik aletler dikkat çekti. Peki bu hafta ŞOK markete hangi teknolojik ürünler gelecek? Fiyatları ne kadar olacak? 


LG markalı 43” televizyon, Beko 51205 inverter duvar tipi 12000 Split, Asus X515FA-EJ06A13 laptop, Asus 15.6” HD celeron n4020 W11 4+128GB silver laptop, Wzone 4k android TV box, Goid Master Erkek bakım seti, İyonik Saç Düzleştirici, Yui dijital ekran saç düzleştiricisi ve birçok ürün gelecek. Peki ŞOK Markete bu ürünlerin fiyat ne kadar olacak? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...