28 / 08 / 2024

Sokak Sağlık iyileştirme

Sokak Sağlık iyileştirme

İzmit Belediyesinin Tarih Koridoru projesi kapsamında başlattığı ve kısa bir süre önce ihalesini yaptığı Kapanca Sokak Sağlık iyileştirme 2. Etap üst yapım işini Barancan inşaat firması üslenecek.

Bakanlıktan son dakika müjdeli haber! Sağlık Bakanlığı 2023 2. personel alımı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki günlerde 85 bin sağlık personeli alımı yapılacağının müjdesini vermişti. İlk yerleştirme işlemleri tamamlandı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyen adayların heyecanla beklediği alımlar için gözler gelecek son dakika açıklamalarına çevrildi. Peki, Sağlık

Sağlık çalışanlarının ücretlerine yüzde 265'e varan artış geldi! 10 bin liranın altındaki borçlar silindi

Sağlık çalışanlarının mali haklarının iyileştirilmesini içeren kanun Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milyonlarca sağlık çalışanı gözünüz aydın! İşte maaş ve çalışma koşullarıyla ilgili iyileştirme teklifinin tüm detayları

Sağlık çalışanlarının çalışma koşullarını ve maaşlarını iyileştirme teklifi Meclis’e sunuldu. İşte detaylar…

Sağlık çalışanlarına 3600 ek gösterge müjdesi!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, sağlık çalışanlarına yapılacak iyileştirmeler konusunda çok önemli açıklamalarda bulundu.

Sağlık Çalışanlarına Müjde! Maaşlara Zam Geliyor!

Sağlık çalışanları için bir süredir devam eden iyileştirme çalışmaları kapsamında 2 bin 500 lira ile 5 bin lira arasında yapılacağı beklenen zamlar, 14 Mart Tıp Bayramı'nda açıklanacak. İşte tüm detaylar…

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Demir, İbrahim Çerçi tarafından kuruldu.

Pendik Sağlık Teknokenti 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi Sağlık Teknokenti'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Sarıyer'e sağlık merkezi inşa ediliyor!

Sarıyer Belediyesi, Maden Mahallesi'nde yeni bir sağlık ve yaşam merkezi için çalışmalara başladı. Merkeze koronavürüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yapan Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin isimleri verilecek.

Ethica Sağlık Grubu sağlık yatırımlarına devam ediyor!

Yaşam kalitesini arttırmak adına yatırımlara devam eden Ethica Sağlık Grubu ve Vitalica Wellness Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, Vitalica Wellness oluşumu ile vücudun iyileşme ve daha sağlıklı olma potansiyelini artırmayı hedefliyor...

Wenomıx Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wenomıx Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celalettin Çağlar tarafından kuruldu. 

Pendik Sağlık Bilimleri Üniversitesi imar planı askıda!

Pendik Esenyalı Mahallesi, 4156 parsel, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Sağlık Teknokenti Alanı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi kuruldu!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Salih Kenan Şahin, Cevdet Erdöl, Sadrettin Pençe ve Muzaffer Akdoğan ortaklığında kuruldu. 

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

Sokak Sağlık iyileştirme Haberi

Sokak Sağlık iyileştirme

İzmit Belediyesinin Tarih Koridoru projesi kapsamında başlattığı ve kısa bir süre önce ihalesini yaptığı Kapanca Sokak Sağlık iyileştirme 2. Etap üst yapım işini Barancan inşaat firması üslenecek. 180 gün içinde çalışmalar bitmiş olacak. 


YER TESLİMİ YAPILDI 


Kapanca sokaktaki çalışmalar en geç 15 gün içerisinde başlamış ve 6 ay içerisinde bitmiş olacak. Firma yerin teslimi ile birlikte şantiye kurup çalışmalarına başlarken, Akçakoca Mahallesi'nde yer alan Kapanca Sokak, 19. Yüzyıl mimarisi ve kent dokusu özelliklerini barındırması, sanayi kenti olarak tanınan İzmit'in aynı zamanda kültür varlıkları açısından da ne kadar zengin olduğunun en güzel göstergesi. 


İzmit Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları başlatılan Kapanca Sokak'ta şimdiye kadar 6 tescilli sivil mimarlık örneği yapı, 1 adet tescilli çeşme, 1 adet tescilli su sarnıcının restorasyon çalışmaları tamamlanarak kullanıma açıldı. 


Kapanca...