02 / 05 / 2024

Söke Belediyesi ağustos ayı meclis toplantısı

Söke Belediyesi ağustos ayı meclis toplantısı

Söke Belediyesi'nin Ağustos Ayı Olağan MeclisToplantısı'nda 13 gündem maddesi görüşülerek oy birliğiyle karara bağlanırken belediyeye ait 33 adet taşınmazın satışı için encümene yetki verildi.

Maaş zamları şekilleniyor! Memur ve memur emeklilerinin gözü 22 Ağustos'ta!

Kamu toplu sözleşme görüşmelerinde müzakere süreci 22 Ağustos'ta sona eriyor.  Memur ve memur emeklileri gözünü 22 Ağustos'a çevirdi.

Mercedes Yeni S-Serisi'nde şok fiyatlar! Mercedes Yeni S-Serisi kaç TL? İşte 29 Ağustos 2022 güncel fiyat listesi...

Mercedes'in Yeni S-Serisi'nin Ağustos 2022 fiyatı belli oldu. Peki, Mercedes Yeni S-Serisi özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte 29 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Elinde dolar olan ne yapmalı? Dolar yatırımcısı dikkat! 12 Ağustos 2022 dolar ne kadar?

Dolar/L kuru haftanın son işlem gününde yatırımcısı ve dolar almak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor. Dolar/TL bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. Peki elinde dolar olan en yapmalı? Dolar yatırımcısı dikkat! 12 Ağustos 2022 dolar/TL ne kadar?

3 maddede kira artış oranı Ağustos 2021!

Kira sözleşmesi Ağustos 2021 içerisinde yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağı dün itibariyle TÜİK tarafından resmen açıklandı. İşte 3 maddede kira artış oranı Ağustos 2021...

3 maddede kira artış oranı Ağustos 2020!

Kira sözleşmesi Ağustos ayınde yenilenecek kiracılara ne kadar zam yapılacağı dün belli oldu. İşte 3 maddede kira artış oranı Ağustos 2020...

Elazığ'da depremde hasar gören yapılar için başvurular 13 Ağustos'ta sona eriyor!

Elazığ'da 24 Ocak tarihinde yaşanan depremde hasar gören yapılar için başvuru süresinin 13 Ağustos'ta sona ereceği bildirildi.

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul koronavirüs nedeniyle 24 Ağustos'a ertelendi!

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en yeni yapı teknolojileri ve yapı ürünlerinin sergileneceği 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2020 Fuarı’nın tarihi koronavirüs nedeniyle 24 Ağustos tarihine ertelendi...

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısının son birleşimini, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında gerçekleştirildi.

Şahinbey Belediyesi Ağustos ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Ağustos ayı toplantısını gerçekleştirdi.

2019 Ağustos ayı kira artış oranı ne zaman belli olacak?

Gayrimenkul kira sözleşmesi Ağustos ayında yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağı TÜİK tarafından açıklanıyor. Peki 2019 Ağustos ayı kira artış oranı ne zaman belli olacak?

Tarıma dayalı yatırım projelerinde süre 1 Ağustos'a uzatıldı!

Kırsal kalkınma destekleri kapsamında tarıma dayalı yatırım projelerinin tamamlanma süresi 1 Nisan 2019 yerine 1 Ağustos 2019'a uzatıldı.

Vergide yeniden yapılandırmada süre 27 Ağustos'a uzatıldı!

Başvurusu bugün sona erecek yeniden yapılandırmada süre uzatıldı. '7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun'dan yararlanmak isteyenler için son süre 27 Ağustos 2018.

Söke Belediyesi'nden Sosyal Konut Projesi müjdesi!

Söke Belediyesi’ne ait bugün üzerinde hayvan pazarı ve seranın bulunduğu arazide yapılması planlanan sosyal konut projesi ile özellikle dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi hedefleniyor.

Söke Belediyesi ağustos ayı meclis toplantısı Haberi

Söke Belediyesi ağustos ayı meclis toplantısı

Söke Belediyesi'nin Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda 13 gündem maddesi görüşülerek oy birliğiyle karara bağlanırken belediyeye ait 33 adet taşınmazın satışı için encümene yetki verildi. 




Söke Belediyesi 'nin Ağustos Ayı olağan meclis toplantısında, imar plan tadilatları konularının yanı sıra Söke genelinde binaların çatılarında bulunan çanak anten, güneş enerjisi ekipmanları, su depoları ve bacaların bakımsızlık nedeniyle tehlike arzettiği konusu da görüşülerek önlem alınması gerektiğine dikkat çekildi. 




"İSTASYON GEÇİCİ SÜRELİĞİNE KURULACAK' 

Toplantının 12. Gündem maddesindeyse Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Geııel Müdürlüğü'nün yazısına istinaden hava kalitesi izleme istasyonu kurulumu için Adııan Kahveci Caddesi'ııde İşkur Şubesi'nin önünde bulunan park halindeki alanın tahsisi konusu görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı. Konuya ilişkin meclis üyelerini bilgilendiren Söke + Belediye Başkam Süleyman Toyran, "ilgili...