05 / 05 / 2024

söke Koyuncuoğlu Pasajı nerede

söke Koyuncuoğlu Pasajı nerede

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, mahkeme kararı nedeniyle yıkımı zorunlu hale geldiği öne sürülen Koyuncuoğlu Pasajı esnafları için alternatif yer olarak inşa edilecek prefabrik dükkanların katkı payı bedellerini 10 bin TL olarak açıkladı.

Kipaş Holding Söke'de iki fabrika kuracak!

Kipaş Holding, Aydın'ın Söke ilçesinde hayata geçireceği ikinci fabrikayla Türkiye'nin kağıt ithalatı sorununa katkı sağlamayı hedefliyor.

Batısöke Çimento Fabrikası'ndan 680 milyon liralık yatırım!

Batı Anadolu Grubu, Batısöke Çimento Fabrikası'nı 680 milyon liralık yatırımla dev bir entegre tesisine dönüştürdü. Tesis, 2018 yılının ilk aylarında üretime başlayacak.

Söke Belediyesi'nden Sosyal Konut Projesi müjdesi!

Söke Belediyesi’ne ait bugün üzerinde hayvan pazarı ve seranın bulunduğu arazide yapılması planlanan sosyal konut projesi ile özellikle dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi hedefleniyor.

Aydın Söke'de riskli alan ilan edildi!

Aydın Söke Cumhuriyet Mahallesi'nde 11 alanda riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Aydın Söke Belediyesi mezbaha tesisi yaptıracak!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı, 485 Ada, 113 ve 115 parseldeki arsa üzerine Mezbaha Tesisi yaptırılması yapım işini ihale edecek. İhale, 23 Ağustos 2017 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Aydın Söke'de 4.7 milyon TL'ye konut yapım ihalesi!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü, 1054 Ada, 6 Parsel Üzerinde Yapılacak Ticaret ve Konut İnşaatının Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işini ihale edecek. İhale bedeli 4 milyon 771 bin 642 TL olarak belirlendi.

Şengel Residence Söke'de yükselecek!

Aydın Söke'de inşa edilecek Şengel Residence projesinde toplamda 122 konut yer alıyor. Şengel İnşaat imzasını taşıyacak proje 8 Eylül'de teslim edilecek.

Aydın Söke'de 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın Söke Belediyesi, Yenicami Mahallesi'ndeki arsasını satıyor. 4.1 milyon TL'den satılan arsa için ihale 23 Mayıs'ta yapılacak..

Aydın Söke'de üst yapı ve çevre düzenleme ihalesi!

Aydın Söke'de her türlü üst yapı, teknik altyapı ve çevre düzenlemesinin yapılması işi ihalesi 2 Mayıs'ta yapılıyor..

Piyap İnşaat, Söke OSB'de tesis açtı!

Prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonarme fabrika inşaatlarıyla dikkat çeken Piyap İnşaat, Söke Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni üretim tesisini açtı.

Aydın Söke'de 500 milyon TL'lik çimento fabrikası yapılıyor!

Batı Anadolu Grubu, Söke’de büyük bir entegre tesis yatırımını hayata geçiriyor. Batısöke Çimento Fabrikası'nın toplam maliyeti 500 milyon TL'yi bulacak.

Aydın Söke'deki 110 yıllık tarihi bina çöktü!

Aydın Söke'de başlatılan inşaat çalışmaları Aydın Caddesi’nde yer alan 110 yıllık tarihi binayı çökertti. Göçükte herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı.

Söke'de imar planı çalışmasına açıklık getirildi!

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, geçtiğimiz hafta Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan Ocak ayı toplantısında kendini iyi anlatamadığını ifade ederek, basın toplantısı düzenledi.

söke Koyuncuoğlu Pasajı nerede Haberi

söke Koyuncuoğlu Pasajı nerede

Söke Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Olağan Toplantısı’nda bir önceki toplantıda imar komisyonuna havale edilen konularla komisyonların çalışma programları oy birliğiyle onaylanırken ‘Prefabrik Yeni Çarşı Projesi’ için katkı payı bedelleri görüşüldü.

CHP’li Söke Belediye Meclisi İbrahim Muslu ile MHP’li Söke Belediye Meclis üyeleri Mustafa Bakırcı, Esra Elif Bozkurt ve Süleyman Yörük’ün mazeretleri nedeniyle katılmadığı meclis toplantısında, komisyonların çalışma programlarıyla Söke’ye bağlı Yamaç Mahallesi’nde kurulacak olan Rüzgar Enerji Santrali’nin durumuna ilişkin ilgili resmi kurumdan görüş alınması konusu karara bağlandıktan sonra Koyuncuoğlu Pasajı esnafları için Söke Otogarı’nın arka kısmında kalan mevkide yapılacak olan ‘Prefabrik Yeni Çarşı Projesi’ için katkı payı ve kira bedelleri konusu görüşülerek karara bağlandı.


“10 BİN TL PEŞİNAT ALACAĞIZ”

Konuya ilişkin meclis üyelerine bilgilendiren Söke Belediye Başkanı Toyran, “12 bin 522...