15 / 05 / 2024

söke yeni tesis

söke yeni tesis

Türk ve Danimarkalı ortaklığıyla Söke'de 20 milyon avroluk dev balık yemi üretim tesisi açıldı. Yıllık 50 bin ton balık yemi üretilecek tesis sayesinde üç yıl içinde 25 milyon avro ihracata ulaşılması hedefleniyor.

TOKİ'den Aydın Söke'ye 393 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Söke'de 393 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Aydın Söke'de yeni adliye binası inşa edilecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

Baumit Türkiye'nin gündeminde yeni tesis yatırımları var!

Baumit Türkiye, 2020'de yüzde 30 büyüme ve yeni tesis yatırımı yapmayı hedefliyor. Yıllık ciroda 100 milyon TL'ye ulaşan şirken, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'ya etki ihracat politikası izleyecek. Bir diğer hedef de ısı yalıtımı sektöründe ilk üçe girmek.

TİSKİ 3 yeni tesis kuruyor!

TİSKi, Trabzon'a 3 yeni tesis kazandıracak. Çarşıbaşı, Of ve Şalpazarı ilçelerinde yapımı sürdürülen tesisler 22 mahalleye hizmet edecek.

Şahinbey Kıbrıs mahallesine yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Kıbrıs mahallesine sosyal tesis inşa ediyor.

Söke'deki Rum Köyü Doğanbey için yıkım kararı!

SİT alanıyken 2015’te imara açılan Aydın Söke’deki Rum Köyü Doğanbey’de, “Trene benziyor” diye yeni yapılan bir evi şikâyet eden köylüler kendi evlerinin imara aykırı olduklarını öğrendiler. 

Batısöke Çimento Fabrikası'ndan 680 milyon liralık yatırım!

Batı Anadolu Grubu, Batısöke Çimento Fabrikası'nı 680 milyon liralık yatırımla dev bir entegre tesisine dönüştürdü. Tesis, 2018 yılının ilk aylarında üretime başlayacak.

Piyap İnşaat, Söke OSB'de tesis açtı!

Prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonarme fabrika inşaatlarıyla dikkat çeken Piyap İnşaat, Söke Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni üretim tesisini açtı.

Aydın Söke'de 500 milyon TL'lik çimento fabrikası yapılıyor!

Batı Anadolu Grubu, Söke’de büyük bir entegre tesis yatırımını hayata geçiriyor. Batısöke Çimento Fabrikası'nın toplam maliyeti 500 milyon TL'yi bulacak.

Söke'de 1.500 dönüm yaşam alanı imara açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ocak ayı ikinci oturumunda, Söke’de bin 500 dönümlük yeni yaşam alanının imara açıldığını müjdeledi.

Söke'de Şehircilik Şurası gerçekleştirilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Söke Belediyesi’nin ödüllü kentsel tasarım projesiyle İstanbul, Eskişehir, Bursa Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte aynı komisyonda görev verdi.

Doğu Kudüs'te yeni Yahudi yerleşim birimi oylaması ertelendi!

İsrail'in yasa dışı yerleşimlerinin "derhal ve tamamen" durdurmasını talep eden BMGK kararının ardından Kudüs Belediyesi, yeni Yahudi yerleşim birimi planlarını görüşmeyi ileri bir tarihe bıraktı.

Aydın Söke'de modern kent çalışmaları yapılıyor!

Söke Belediyesi Şantiye ekiplerince Yenicami Mahallesi'nde başlatılan modern kentin yaratılması çalışmaları devam ediyor.

söke yeni tesis Haberi

söke yeni tesis

BioMar-Sagun'un yüksek performanslı balık yemi üreten 20 milyon avroluk yeni fabrikası, dün Aydın'ın Söke ilçesindeki törenle açıldı. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın da katılımıyla hizmete alınan dev tesisin yatırım ortaklarından Danimarkalı Biomar ile Türkiye'nin önde gelen su ürünleri ihracatçısı Sagun Group, buradan yıllık 50 bin ton balık yemi çeşiti üretmeyi hedefliyor. Balık yeminde Türk-Danimarka ortaklığının ilk meyvesi olan fabrikadan; üç yıl içinde yıllık 25 milyon avro ihracat yapılması planlanıyor. 70 milyon avro ciro hedeflenen BioMar-Sagun Yem Fabrikası tam kapasitesiyle üretime geçtiğinde 150 kişiye de iş kapısı olacak. Açılışta “Taş üstüne taş koyanın daima arkasındayız” mesajıyla yatırımcılara seslenen Bakan Elvan, “Bu yatırım bizim için milli ve yerli” dedi. Dev yatırımın yabancı sermayenin Türkiye'ye güven göstergesi olduğunu söyleyen Elvan, “Yatırımcıların önlerinde herhangi...