17 / 05 / 2024

söke yeni yurt inşaatı

söke yeni yurt inşaatı

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay, Ankara’daki girişimleri sonucunda Söke’ye 450 kişi kapasiteli yurt yapılacağını, Koçarlı-İncirliova arasındaki Menderes Köprüsü’ne kadar olan 5 km’lik toplulaştırmanın ise tamamlandığının müjdesini verdi.

TOKİ'den Aydın Söke'ye 393 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Söke'de 393 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Aydın Söke'de yeni adliye binası inşa edilecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

Söke'deki Rum Köyü Doğanbey için yıkım kararı!

SİT alanıyken 2015’te imara açılan Aydın Söke’deki Rum Köyü Doğanbey’de, “Trene benziyor” diye yeni yapılan bir evi şikâyet eden köylüler kendi evlerinin imara aykırı olduklarını öğrendiler. 

Sıla, yeni bir eve taşınacak!

Sıla ’nın 10 gün boyunca şehir dışında olmasını fırsat bile hırsızlar, şarkıcının Kadıköy’deki evine girdi. Bunu üzerine Sıla yeni bir eve taşınma kararı aldı.

Batısöke Çimento Fabrikası'ndan 680 milyon liralık yatırım!

Batı Anadolu Grubu, Batısöke Çimento Fabrikası'nı 680 milyon liralık yatırımla dev bir entegre tesisine dönüştürdü. Tesis, 2018 yılının ilk aylarında üretime başlayacak.

Söke Belediyesi'nden Sosyal Konut Projesi müjdesi!

Söke Belediyesi’ne ait bugün üzerinde hayvan pazarı ve seranın bulunduğu arazide yapılması planlanan sosyal konut projesi ile özellikle dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi hedefleniyor.

Aydın Söke'de riskli alan ilan edildi!

Aydın Söke Cumhuriyet Mahallesi'nde 11 alanda riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Aydın Söke Belediyesi mezbaha tesisi yaptıracak!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı, 485 Ada, 113 ve 115 parseldeki arsa üzerine Mezbaha Tesisi yaptırılması yapım işini ihale edecek. İhale, 23 Ağustos 2017 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Aydın Söke'de 4.7 milyon TL'ye konut yapım ihalesi!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü, 1054 Ada, 6 Parsel Üzerinde Yapılacak Ticaret ve Konut İnşaatının Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işini ihale edecek. İhale bedeli 4 milyon 771 bin 642 TL olarak belirlendi.

Şengel Residence Söke'de yükselecek!

Aydın Söke'de inşa edilecek Şengel Residence projesinde toplamda 122 konut yer alıyor. Şengel İnşaat imzasını taşıyacak proje 8 Eylül'de teslim edilecek.

Kuzey Kıbrıs’ta yeni imar planı şart!

Kuzey Kıbrıs’ta inşaat sektöründeki hızlı yapılaşma, çarpık kentleşmenin yanında, pek çok sorunu da beraberinde getiriyor. Kuzey Kıbrıs’ta yeni imar planı şart.

İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü'ne 2 yeni yurt geliyor!

İstanbul Üniversitesi'nin Avcılar Kampüsü'ne 2 yeni yurt inşa edilecek. Toplam 4 bin kişilik öğrenci yurtları 30 bin metrekarelik alanda yükselecek.

Aydın Söke'de 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın Söke Belediyesi, Yenicami Mahallesi'ndeki arsasını satıyor. 4.1 milyon TL'den satılan arsa için ihale 23 Mayıs'ta yapılacak..

söke yeni yurt inşaatı Haberi

söke yeni yurt inşaatı

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay, Ankara’daki girişimleri sonucunda Söke’ye 450 kişi kapasiteli yurt yapılacağını, Koçarlı-İncirliova arasındaki Menderes Köprüsü’ne kadar olan 5 km’lik toplulaştırmanın ise tamamlandığının müjdesini verdi.


Meclisin tatil olmasına rağmen çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay, yıllardır Söke’de büyük bir ihtiyaç olan yurt sorunu için müjdeyi verdi. Atay, Söke’de 1,5 yıl içinde kullanıma hazır 450 kişilik yurdun yapılacağını açıkladı. Yurdun TOKİ tarafından yapılacağını belirten Atay, “Söz verdiğimiz gibi Aydın’ımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Aydın’ın sorunlarını Ankara’ya taşıyarak çözüm buluyoruz. Bu sorunlardan biri olan ve yıllardır yapılamayan Söke’deki öğrenci yurt sorunu yaptığımız girişimler sonucunda olumlu sonuçlanmıştır. TOKİ, Söke’de 450 kapasiteli yurt için Temmuz ayında ön proje çalışmasını tamamlayarak, Eylül ayı sonuna...