04 / 05 / 2024

Sökesoğlu İnşaat

Sökesoğlu İnşaat

Sökesoğlu İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Sökesoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de Sultanbeyli, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Beraat Caddesi'nde kuruldu.

Hocaoğlu İnşaat'tan Sancaktepe'ye deprem izalatörlü yeni konut projesi geliyor!

Hocaoğlu İnşaat Anadolu Yakası'nın ilk ve tek  Japon teknolojisi deprem izalatörlü konut projesini Sancaktepe'de hayata geçirmek için kolları sıvadı. 

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

TOKİ Muş Ovası 1. Kısım projesi inşaatı ihalesi yarın!

Muş Ovası Sulaması 1 Merhale (1 Kısım) Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Eyüboğlu tarafından kuruldu.

TOKİ Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı ihalesi yarın!

Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Süser Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süser Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Mancoğlu tarafından kuruldu.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

S Kadıoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Kadıoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kadıoğlu tarafından kuruldu.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Cuma Yıldızhan vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketinin koordinatörlerinden İnşaat Mühendisi Cuma Yıldızhan vefat etti. 

Sökesoğlu İnşaat Haberi

Sökesoğlu İnşaat
Sökesoğlu İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Sökesoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu. 


Sökesoğlu İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...