28 / 04 / 2024

Hocaoğlu İnşaat'tan Sancaktepe'ye deprem izalatörlü yeni konut projesi geliyor!

Hocaoğlu İnşaat'tan Sancaktepe'ye deprem izalatörlü yeni konut projesi geliyor!

Hocaoğlu İnşaat Anadolu Yakası'nın ilk ve tek  Japon teknolojisi deprem izalatörlü konut projesini Sancaktepe'de hayata geçirmek için kolları sıvadı. 



Hocaoğlu inşaat tarafından İstanbul Sancaktepe'de sismik izalatörlü konut projesi hayata geçiriliyor. Mart ayında lansmanı yapılacak olan projede teslimlerin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar.. 

''DEPREMDE SADECE BEŞİĞİNİZ SALLANSIN''

Japon teknolojisi deprem izalatörü ile tasarlanan Japon Konutları Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. 'Depremde sadece beşiğiniz sallansın''sloganıyla hayata geçirilen proje sakinlerine deprem korkusunu geride bırakarak, güvenli ve modern yaşam sunuyor.  Temel kalınlığı 120 cm, İzolatör kolon ölçüleri 130*130 cm olan binalar toplam 6 katlıdır. Hem izalatörlü hem de yatay mimari esas alınarak yapıaln projede, site girişinde dikey peyzaj alanı mevcut.

''SİSMİK  İZALATÖRLÜ KONUTLARIN DAHA ÇOK ÖN PLANA ÇIKMASINI SAĞLAYACAĞIZ''

Hocaoğlu Grup İnşaat Tönetim Kurulu Başkanı Okan Hocaoğlu sismik izalatörle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. 6 Şubat depremlerinden sonra çok konuşulan Sismik izalatörleri uygulamaya karar verdiklerini açıklayan Hocaoğlu Sancaktepe'deki Japon Konutları için bu sistemi uygulama kararı aldıklarını açıkladı. 

 Hocaoğlu İnşaat tan Sancaktepe ye deprem izalatörlü yeni konut projesi geliyor!

DEPREM KORKUSU GERİDE KALACAK

Japon Konutları sismik izalatörlü ve 6 katlı bir yapı olduğunu belirten Hocaoğlu, depreme dayanıklılığının yanısıra yeşil alan ve sosyal olanakları ile konforlu bir yaşam alanı oluşturklarını belirtti.

Japon Konutları, 2+1'den 7+2'ye kadar farklı konut tipleri yer alıyor. 

SOSYAL ALANLAR NELER?

Geniş yaşam alanları, spor salonu, rekreasyon alanları, kapalı otopark, çocuk oyun parkı, hamam, sauna, hobit evleri, çocuk havuzu,sinema salonu, yürüyüş alanları, çardak ve dinlenme alanları, Kütüphane odası, eğitim derslik odası yer alıyor. 

Van'daki hastaneye 6.5 milyon dolarlık deprem izolatörü yerleştirilecek!

Geri Dön