02 / 10 / 2024

şokta genaral mobıle 21 plus

şokta genaral mobıle 21 plus

ŞOK'ta,General Mobile'in en beğenilen telefonlarından biri olan General Mobile GM 21 Plus uygun fiyatıyla satışta! Peki,Şok'ta General Mobile GM 21 Plus fiyatları ne kadar?

Le Chic Bodrum Harmoni 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Le Chic Bodrum Harmoni ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Le Chic Tarabya 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Tarabya Mahallesi, 440 ada, 82-89-90 no.lu parsellerde yer alan Le Chic Tarabya'nın 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Treso İç Mimarlık imzası taşıyan Villa No7 ödüle layık görüldü!

Treso İç Mimarlık tarafından tasarlanan Villa No7 projesi, “European Property Awards 2019-2020” kapsamında “Interior Design Private Residence” kategorisinde ödüle layık görüldü...

Konut kredisi faiz oranları yeni haftaya düşüşle başladı!

Bankaların kredi faiz oranları politika faizlerinde yapılan ikinci indirimin ardından hızla düşmeye başladı. Ticari kredi, ihtiyaç kredisi ve konut kredisi faiz oranları haftaya düşüşle başladı. 

Marmara depremi en az 7.5'le vuracak, 2.5 dakika sürecek!

İstanbul'da yaşanması beklenen 'Marmara depremi' ile ilgili incelemeler yapan Prof. Dr. Cenk Yaltırak, depremle ilgili olarak "En az 7.5'le vuracak. 2.5 dakika sürecek" dedi.

Konut kredi faizleri yeni haftaya düşüşle başladı!

Konut kredisi faiz oranları 18 Şubat haftasına düşüşle başladı. İşte yeni haftada konut kredisi faiz oranlarındaki son durum...

Deniz GYO Le Chic Bodrum için Daikin'i seçti!

Deniz GYO, Bodrum merkezde inşa ettiği ‘Le Chic Bodrum’ projesinin iklimlendirmesi için Daikin’i tercih etti. Çevreci kriterler ile inşa edilen projede, 130 takım Daikin Altherma ve 147 adet Daikin VRV dış ünite kullanıldı.

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Daikin'i tercih etti!

Deniz GYO, Bodrum merkezde hayata geçirdiği ‘Le Chic Bodrum’ projesinin iklimlendirmesi için Daikin’i tercih etti.

Modüle Turizm Müzik Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Modüle Turizm Müzik Ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serap Korucu tarafından kuruldu. 

Le Chic Bodrum fiyat!

131 üniteden meydana gelen Le Chic Bodrum projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 60'ı tamamlandı. İşte, Le Chic Bodrum fiyat listesi.. 

Le Chic Bodrum 2018 fiyatları!

Le Chic Bodrum 2018 fiyatları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Toplamda 131 üniteden meydana gelen proje Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Ataman İnşaat tarafından yükseliyor. 

Ege Perla, Stevie Awards'ta 4 ödüle layık görüldü!

Ege Perla, dünyanın en prestijli iş ödülleri programı olan Stevie Awards 15. Uluslararası İş Ödülleri kapsamında dört kategoride ödüle layık görüldü.

Maaşını alamayan inşaat işçisi vinçle binaları yıktı!

İngiltere'de bir inşaat çalışanı, parasını alamadığı gerekçesiyle yaptığı binaları vinçle yıkan inşaat işçisini konuşuyor... Gelecek hafta evlere taşınmayı hayal eden aileler hayal kırıklığına uğrarken, adamın sadece yapımında çalıştığı 5 binayı yıktığı belirtildi.

şokta genaral mobıle 21 plus Haberi

şokta genaral mobıle 21 plus

ŞOK'tan,General Mobile'nin son model telefonlarından biri olan GM21 Plus'u satın almak istiyorsanız,tek yapmanız gereken ŞOK'un internet sitesini ziyaret etmek.Hem uygun fiyatıyla,hem de birçok özelliğe sahip olan General Mobile GM 21 Plus satışları devam ediyor.

General Mobile GM 21 Plus, 6.53 inç büyüklüğünde IPS LCD ekrana sahip. 60 Hz. ekran yenileme hızı bulunan cihazın piksel yoğunluğu ise 696 PPI'dır.

Ekran Boyutu    

6.53 İnç

Ekran Teknolojisi    

IPS LCD

Ekran Çözünürlüğü    

720x1600 (HD+) Piksel

Ekran Çözünürlüğü Standardı    

HD+

Piksel Yoğunluğu    

269 PPI

Ekran Yenileme Hızı    

60 Hz

Ekran Oranı (Aspect Ratio)    

20:9

Ekran Alanı    

102.05 cm²

Ekran Özellikleri    

Multi Touch Çerçevesiz Tasarım Çentikli (Notch) Damla Çentikli (Water-Drop Notch)

Kamera Özellikleri    

Portre Modu (Bokeh) HDR Yapay Zeka (AI) Sahne Algılama Panorama Otomatik odaklama Coğrafi konum etiketleme Zamanlayıcı

Flaş    

LED

Diyafram Açıklığı    

F2.0

Peki...