07 / 05 / 2024

şölen çikolataları gaziantep fabrika

şölen çikolataları gaziantep fabrika

Çikolata, çikolatalı ürünler ve şekerleme sektöründe faaliyet gösteren Şölen, Eylül’de faaliyete geçecek Gaziantep’teki fabrikası için yatırım bedelini teşviklerinde etkisiyle 100 milyon liradan 160 milyon liraya çıkardı...

Gaziantep'te indirimli ekmek kuponundan sonra şimdi de bakkalarda geçerli 100 liralık alışveriş çeki!

Gaziantep'te vatandaşlara dağıtıldığı öne sürülen ve tepki çeken indirimli ekmek kuponundan sonra şehirde şimdi de bakkallarda geçerli 100 liralık alışveriş çeki dağıtmaya başladı.

Gaziantep-Nurdağı karayolu sorunu meclis gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Gaziantep-Nurdağı karayolundaki problemlere ve yapılması öngörülen duble yolun durumuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşümde öncü belediye!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bölgelerde yürütülen projelerle ilgili incelemelerde bulundu. Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi'nin kentsel dönüşümde öncü belediye olduğunu söyledi.

Gaziantep'te imar barışı anlatıldı!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından “İmar Barışı Uygulaması Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi. Toplantıda, “Yapı Kayıt Belgesi” verilmesine ilişkin usul ve esaslar ile uygulamada yaşanan sıkıntıların ve görülen aksaklıklar değerlendirildi.

Gaziantep Nizip Caddesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Nizip Caddesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ne yönelik yürütülen çalışmalarda gelinen son nokta vatandaşlarla paylaşıldı. 

Gaziantep'in çehresi yeni projeler ile değişti!

Gaziantep’te yürütülen üst yapı çalışmalarıyla şehrin silueti değişti.

Gaziantep Kahvelipınar Mahallesi'nde yıkım hızlandı!

Gaziantep'in Şahinbey İlçesi'nin Kahvelipınar Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında yıkımlar sürüyor.

Gaziantep Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkılacak!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne 1960 yılından beri hizmet veren Gaziantep'teki Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkılacak. 2017 yılının son aylarında yıkılması öngörülen hastanenin Hürriyet, İnönü ve Özdemirbey caddelerindeki trafik yoğunluğunu rahatlatması bekleniyor.

Gaziantep Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas OSB kuruluyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde, Gaziantep ve Kilis illerinin işbirliğiyle kuruluş çalışmaları yürütülen 'Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB)' projesinde beklenen güzel haber geldi.

Gaziantep İslahiye İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında sona gelindi!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde inşaatı sürdürülen Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında sona gelindiği bildirildi.

Gaziantep Şehitkamil Seyrantepe Projesi'nde 966 konutun teslimi yapıldı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şehit Kamil Belediyesi işbirliğinde yürütülen Gaziantep Şehitkamil-Seyrantepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 966 konutun anahtar teslimi yapıldı.

Gaziantep Şahinbey'deki kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Gaziantep merkez Şahinbey İlçesi Kahvelipınar Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verdi.

Gaziantep Şahinbey'de Kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Gaziantep merkez Şahinbey İlçesi Kahvelipınar Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verdi.

şölen çikolataları gaziantep fabrika Haberi

şölen çikolataları gaziantep fabrika

200’ün üzerinde çeşidi bulunan Şölen, son yatırımını ise lokum için yaptı. 6 milyon Euro’luk yatırımla yeni bir hat kuran Şölen, çikolata kaplamalı lokum üretecek.


200 ÇEŞİT ÜRÜN


2013 yılını 650 milyon lira ciro ile kapatmak istediklerini ifade eden Şölen CEO’su Elif Çoban 2015 hedeflerinin ise 1 milyar lira ciroya ulaşmak olduğunu söyledi. Bayramda satışa çıkacak olan lokum ile yeni bir kategoriye girdiklerini ifade eden Çoban, yeni ürünleri ‘Lokkum’ hakkında bilgi verdi. Çoban, “Üzerindeki çikolata kaplaması dolayısıyla üst segmentte yer alan ve farklılık yaratan ürün için 6 milyon Eeuro’luk hat yatırımı yaptık. İlk defa kaplamalı olarak üretilen endüstriyel lokumlar, ‘LOKKUM’ adı ile üretilecek. El değmeden üretilen lokumlar  önce Türkiye’de tanıtılacak” dedi.  


Eylül ayında faaliyete geçecek olan Gaziantep’teki yeni tesis için yeni teşviklerin...