09 / 05 / 2024

Şölen gaziantep üretim tesisleri

Şölen gaziantep üretim tesisleri

Yeni yaşını kutladığı şu günlerde Şölen, kendisi için ‘gelecek 100 yılın’ tesisini Gaziantep’te inşa ediyor. Tesis, inşaat masrafları hariç 280 milyon liraya mal oldu. Yeni tesis ile istihdamda da yüzde 10'luk bir artış yaşanacak

Şölen, 100 yılın üretim tesisini kuruyor!

Yeni yaşını kutladığı şu günlerde Şölen, kendisi için ‘gelecek 100 yılın’ tesisini Gaziantep’te inşa ediyor. Tesis, inşaat masrafları hariç 280 milyon liraya mal oldu. Yeni tesis ile istihdamda da yüzde 10'luk bir artış yaşanacak

DEÜ'lü jeofizikçilerden deprem ön raporu: Adıyaman, Malatya, Gaziantep'te deprem riski yüksek!

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerince hazırlanan ön raporda, Adıyaman, Malatya ve çevresi ile Gaziantep ve çevresinde deprem riskinin yüksek olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Gaziantep'te indirimli ekmek kuponundan sonra şimdi de bakkalarda geçerli 100 liralık alışveriş çeki!

Gaziantep'te vatandaşlara dağıtıldığı öne sürülen ve tepki çeken indirimli ekmek kuponundan sonra şehirde şimdi de bakkallarda geçerli 100 liralık alışveriş çeki dağıtmaya başladı.

TOKİ'den Gaziantep'e 1503 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Gaziantep Şehitkamil'de 1503 yeni konut inşa edecek.

Gaziantep-Nurdağı karayolu sorunu meclis gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Gaziantep-Nurdağı karayolundaki problemlere ve yapılması öngörülen duble yolun durumuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşümde öncü belediye!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bölgelerde yürütülen projelerle ilgili incelemelerde bulundu. Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi'nin kentsel dönüşümde öncü belediye olduğunu söyledi.

Gaziantep'te imar barışı anlatıldı!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından “İmar Barışı Uygulaması Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi. Toplantıda, “Yapı Kayıt Belgesi” verilmesine ilişkin usul ve esaslar ile uygulamada yaşanan sıkıntıların ve görülen aksaklıklar değerlendirildi.

Gaziantep Nizip Caddesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Nizip Caddesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ne yönelik yürütülen çalışmalarda gelinen son nokta vatandaşlarla paylaşıldı. 

Gaziantep Şehitkamil 5. Etap için düğmeye basıldı! 

Gaziantep'teki konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Şehitkamil 5. Etap için düğmeye bastı.

Gaziantep'in çehresi yeni projeler ile değişti!

Gaziantep’te yürütülen üst yapı çalışmalarıyla şehrin silueti değişti.

TOKİ Gaziantep 596 konut ihalesi yarın!

Gaziantep Fevzipaşa Mahallesi 3. Etap 596 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Gaziantep İslahiye 596 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Gaziantep İli, İslahiye İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi 3. Etap 596 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Eylül'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Gaziantep İslahiye 596 konut ihalesi 6 Eylül'de!

TOKİ Gaziantep İli, İslahiye İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi 3. Etap 596 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yapılacak.

TOKİ Gaziantep İshaliye 596 konut ihalesi 6 Eylül'de!

TOKİ Gaziantep İshaliye'nin Fevşipaşa Mahallesi'nde yeni proje inşa edecek. Projede 596 konut, 5 dükkanlı ticaret merkezi, cami ve 16 derslikli ilköğretim okulu yer alacak.

Şölen gaziantep üretim tesisleri Haberi

Şölen gaziantep üretim tesisleri


Türkiye’nin en çok çikolata ihraç eden firması Şölen, bu yıl 25’inci yılını kutluyor. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, ‘gümüş yıllarını’ kutladıkları bu senede ‘100 yılın tesisini’ inşa ettiklerini büyük bir mutlulukla paylaşıyor. Üretimi tek çatı altında toparlayacak Gaziantep’teki tesis şimdiye kadar inşaat hariç 280 milyon liraya mal olmuş durumda. Yatırım tamamlandığında firma 260 bin tonluk üretim kapasitesine sahip olacak. 


Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde 131. sırada yer alan Şölen, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) hazırladığı Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçı Firması’ listesinde de 80’inci sırada. Planlarını okurlarımızla paylaşan Şölen Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, “Bu ihracatta sektör lideri olarak Türkiye’nin en çok çikolata ihracatı yapan firması unvanını koruyoruz” dedi. 

Türkiye'ye yakışan örneği az bir tesis olacak 


Gaziantep’te 4 lokasyonda üretim yaptıklarını...