25 / 08 / 2024

Soma AAT yapımı

Soma AAT yapımı

TÜRKİYE'DE 15 Atıksu Arıtma Projesi arasında yer alarak AB hibe fonlarından ve Çevre ve Şehircilik hibe fonlarından yararlanacak olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'nin Müşavirlik ihalesi gerçekleştirildi.

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Elazığ Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştirecek.

Nargin İnşaat Yapı Mühendislik Enerji Otomotiv Tekstil Turizm Ve Savunma Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nargin İnşaat Yapı Mühendislik Enerji Otomotiv Tekstil Turizm Ve Savunma Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Güzel tarafından kuruldu. 

Meram Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Meram Belediyesi, kentsel dönüşüm kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Arsanın bedeline göre muhammen bedel 169 milyon 249 bin TL olarak belirlendi.

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım ihalesi 1 Ağustos'ta!

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 1 Ağustos'ta Uşak Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında yapılacak..

Megeme İnşaat Yapı Mühendislik Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megeme İnşaat Yapı Mühendislik Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Karaca tarafından kuruldu. 

Demir Turistik Tesisleri İnşaat Yapım Organizasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demir Turistik Tesisleri İnşaat Yapım Organizasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ali Cıngıllıoğlu tarafından Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

ETSO İnşaat Yapı Müteahhitleri Yapı Fuarı'na katıldı!

Mersin'in Erdemli İlçe Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) İnşaat Yapı Müteahhitleri Grubu üyeleri İstanbul'da düzenlenen Yapı Fuarı'na katıldı.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının inşaat yapım ihalesi yapıldı!

Antakya’nın Gündüz Caddesi’nde bulunan ATSO hizmet binasının inşaat yapım ihalesi önceki gün gerçekleştirilirken, ihaleyi Antakya’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Yüksel İnşaat Ticaret Limited Şirketi kazandı.

Batusan İnşaat Yapı Mühendislik Otomotiv ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batusan İnşaat Yapı Mühendislik Otomotiv ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Batuhan Sanlı tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Bakırköy, Eytinlik Mahallesi, Fişekhane Caddesi, Sporcu Sokak'ta kuruldu.

Koçak Çevre İnşaat Yapım Yatırım İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçak Çevre İnşaat Yapım Yatırım İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Mukip Koçak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Ataşehir'de kuruldu.

Kiler GYO Referans Başakşehir'de kat karşılığı inşaat yapımını feshetti!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Referans Başakşehir Projesi Kat Karşılığı İnşaat Yapımı ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi" nin feshini duyurdu.

Sultangazi Habibler İtfaiye Binası İnşaatı Yapım İhalesi 13 Temmuz'da!

İBB Sultangazi Habibler İtfaiye Binası İnşaatı Yapım İhalesi 13 Temmuz 2015 tarihinde saat 10:30 'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası 'nda gerçekleştirilecek.

İBB Sosyal Tesisleri Onarım İnşaatı yapım ihalesi 8 Temmuz'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tesisler Bakım ve Onarım Müdürlüğü İBB Sosyal Tesisleri Bakım ve Onarım İnşaatı yapım işi ihale tarihi 8 Temmuz olarak belirledi.

Soma AAT yapımı Haberi

Soma AAT yapımı

TÜRKİYE'DE 15 Atıksu Arıtma Projesi arasında yer alarak AB hibe fonlarından ve Çevre ve Şehircilik hibe fonlarından yararlanacak olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'nin Müşavirlik ihalesi gerçekleştirildi. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ilçeye kazandırılacak olan tesis için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında projenin yüklenici firması, müşavirlik firması ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı temsilcileri MASKİ Genel Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen toplantıda MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ali Öztoziu da yer aldı. Yüklenici firma, müşavir firma, Çevre Bakanlığı ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nün buluştuğu toplantıda arıtma tesisinin proje tasarımı ve kollektör güzergâhı konularıyla ilgili görüşmeler yapılarak değerlendirmeye alındı.


Manisa...