15 / 05 / 2024

Soma Çevreyolu ne zaman açılacak

Soma Çevreyolu ne zaman açılacak

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, şehir içinde dayanılmaz hale gelen Soma trafiğini rahatlatacak çevre yolunun önümüzdeki hafta içinde açılacağı müjdesini verdi.

Manisa Soma'da 5 adet arsa ile 2 adet arazi KDV'den muaf satılıyor! 

Manisa ili Soma Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Soma ilçesinde yer alan 5 adet arsa ile 2 adet tarla satılıyor. Peki Manisa'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Soma İstasyon Mahallesi'ne yeni meydan!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi’nde çalışmaları başlatılan meydan projesini inceledi.

Adıyaman 3. Çevreyolu Atatürk Bulvarı'na bağlanıyor!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 3. Çevreyolu’nu Atatürk Bulvarına bağlamak için Siteler Mahallesinde kazı çalışmalarına başladı.

Antalya Doğu Çevreyolu 2’nci etabının temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğu Çevreyolu Projesi ikinci etabının temel atma töreninde konuşan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, “Antalya’ya ne söz verdiysem sözlerimin arkasındayım. Bunları gerçekleştirmek boynumun borcudur” dedi.

Soma Çevreyolu açılıyor!

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, şehir içinde dayanılmaz hale gelen Soma trafiğini rahatlatacak çevre yolunun önümüzdeki hafta içinde açılacağı müjdesini verdi.

Soma'da altyapı çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma Çerkez Sultaniye Mahallesi’ne sıfırdan kanalizasyon hattı döşeyerek mahalleyi sağlıklı altyapıyla tanıştırıyor.

TOKİ Soma Konutları ne zaman teslim edilecek?

Soma, madenci ailelerine TOKİ konutlarını teslim etmek için ilçeye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a odaklandı. Başkan Ergene, "Ziyaret bizim için fırsat" dedi

Manisa Soma'da kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

MANİSA'nın Soma İlçesi'nde uygulanan kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde Ege Linyitleri İşletmesi'ne (ELİ) ait 60 ve 40'ar yıllık apartmanlar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan alınan izinle yıkılmaya başlandı.

Soma AAT projesinde son durum ne?

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma'da Türkiye'de 15 proje arasında yer alarak AB hibe fonları ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibe fonlarından yararlanacak olan Atıksu Arıtma Tesisini hayata geçirecek.

Soma Devlet Hastanesi Aralık'ta açılacak!

Manisa'nın Soma İlçesi'ne gelen AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, bölgenin en modern hastanelerinden biri olan 300 yataklı devlet hastanesinin Aralık ayında hizmete açılacağını söyledi.

TOKİ Soma 301 Konutları'nda son durum ne?

MANİSA'nın Soma ilçesinde, kömür madeni faciasında ölen 301 madencinin ailesi için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yaptırılan 301 konut inşaatı durdu.

Malatya Kuzey Çevreyolu ne zaman bitecek?

Karayolları 8.Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Sabaz, önceki ihalenin, ihaleye katılan firmaların Kamu İhale Kurumu’na şikayet edilmesi üzerine iptal edildiğini ancak Kuzey Çevreyolunun 27 Temmuz’da ihale edileceğini söyledi.

Soma Rüzgar Enerjisi Santrali imar planı askıda!

“Soma Rüzgar Enerjisi Santrali”ne ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı teklifi 24 Nisan'da askıdan inecek...

Soma Çevreyolu ne zaman açılacak Haberi

Soma Çevreyolu ne zaman açılacak


AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, şehir içinde dayanılmaz hale gelen Soma trafiğini rahatlatacak çevre yolunun önümüzdeki hafta içinde açılacağı müjdesini verdi. Soma çevre yolunda, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kavruk ve partililerle birlikte incelemelerde bulunan Berber, yolun yapılması için Somalıların çok beklediğini vurguladı. Bazı mütahitlerden kaynaklı gecikmeler olduğunu ifade eden Berber, "Özellikle geçen yıldan bu yana çalışmalar yoğunlaştı. Mezarlık yanındaki kavşaktan Savaştepe kavşağına kadar incelemelerde bulunduk. Sadece Atatürk Caddesi'ne bir çıkış olacak. Ancak yolun şu haliyle kullanılabilir olduğunu düşünüyoruz. Yolu önümüzdeki hafta içi trafiğe açacağız" dedi. Yaklaşık 10 yıldan fazla sürede tamamlanan yol ile ilgili önümüzdeki hafta bir tören yapmayı planladıklarını belirten Berber, "Ulaştırma Bakanımızın da teşrifiyle açılış yapmayı planlıyoruz. Ancak aksi bir...