16 / 05 / 2024

Soma Holding basın açıklaması

Soma Holding basın açıklaması

Soma Holding basın toplantısı düzenliyor. Soma Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan açıklama yapıyor. Soma Kömür İşletmeleri’nin Genel Müdürü Ramazan Doğru ise Meydana gelen kazanın trafo ile bir ilgisi olmadığını söyledi.

Vaat Center'la Basın Ekspres'e 653 yeni konut geliyor! 

Mega kent İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres’te Vaat Holding’in 3 milyar TL’lik yatırımıyla yeni bir proje yükseliyor. Vaat Center adıyla hayat geçirilen projede 653 konut bulunuyor.

İsra Holding'in basın toplantısı 22 Mart'ta!

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, taahhüt-inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren İsra Holding'in V markalı projelerini tanıtacağı basın toplantısı 22 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı ertelendi!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın 24 Mart'ta gerçekleştirilmesi planlanan basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı 24 Mart'ta! 

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın basın toplantısı 24 Mart'ta yapılacak. 

Soma Holding'in 58 ofisi icradan satıldı!

Beş yıl önce sahibi olduğu maden ocağında 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding'in Spine Tower’daki 58 ofisi icradan satıldı.

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de!

İnşaat, enerji ve medya grubu olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren Pana Yatırım Holding, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejilerini paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor. 

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı ertelendi!

Polat Holding'in hayata geçireceği “Polat Ev” ve “Polat Ofis projelerinin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Mahall Bomonti İzmir basın gezisi 19 Ekim'de!

Türkerler Holding, sadece 2016 yılında İzmir’e 3 milyar 750 milyon lira yatırım yaptı. Mahall Bomonti İzmir bu yatırımlar içinde çok özel bir öneme sahip. Mahall Bomonti İzmir için basın gezisi düzenleniyor.

3S Kale Holding'in basın toplantısı 2 Haziran'da!

Türkiye’nin önde gelen markalarından biri olan 2015 yılında kurulmuş olan 3S Kale Holding A.Ş.'nin basın toplantısı 2 Haziran günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

Babacan Premium basın toplantısı yarın!

Türkiye’nin inşaat sektöründe önde gelen markalarından Babacan Holding, son projesi Babacan Premium’un reklam yüzleri Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma ile basın toplantısı düzenliyor.

MAYA Holding, Anatolium Marmara basın toplantısı 19 Nisan'da!

MAYA Holding, İstanbul’un Kartal bölgesinde hayata geçirmeye hazırlandığı Anatolium Marmara projesinin tanıtımı amacıyla, 19 Nisan Salı sabahı Swissotel The Bosphorus’ta bir basın toplantısı düzenleyecek.

Soma Holding basın açıklaması Haberi

Soma Holding basın açıklaması

Soma faciasının yaşandığı Soma Holding basın toplantısı düzenliyor. Soma Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan açıklama yapıyor. Soma Kömür İşletmeleri’nin Genel Müdürü Ramazan Doğru ise Meydana gelen kazanın trafo ile bir ilgisi olmadığını söyledi.


İşte Gürkan'an açıklamalarından öne çıkan konular:



- Acımız büyük ciğerimiz yanıyor. 

- Tüm milletimizin başı sağolsun

- Devlet büyüklerimiz ilk günden itibaren tüm kurumları seferber etti

- Üç günden bu yana hepimiz uykusuzuz, güçlükle konuşuyoruz

- Ben şu anda 76 yaşında olan bir joeloji mühendisiyim. 49 yıldır bu işi yapıyorum. Maden işçiliği yapıyorum. 84’ten itibaren küçük bir kömür maden işletmesini yaparak kömür madencilğinde devam ediyorum. 84’ten bu yana kadar küçük bir işletmeden 6.000 kişi civarında çalışan büyük bir işletmeler grubuna dönüştürdüm. İşletme yapmış olduğum madenlerde hayat standartların yükselmesinde kazaların en asgariye...